Fobia sociala - aspecte sociale si teoretice

Trimisa la data: 2010-07-17
Materia: Sociologie
Pagini: 65
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adina_C
Lucrare de licenta despre Fobia sociala. Aspecte sociale si teoretice
Omul de rand din societatea noastra este prea putin constient de importanta pe care anxietatea. o are in viata noastra. Ea poate fi un factor determinant in viata noastra fara a sti lucrul acesta. Gradul de constientizare al acestui efect nu indica nicidecum vigoarea si importanta ei. Unii nevrotici sunt pe deplin constienti ca sunt haituiti de anxietate. Manifestarile acesteia variaza extrem de mult : aceasta poate sa apara daca anxietate difuza, sau dimpotriva, sub forma unor atacuri de anxietate, poate fi asociata unor situatii sau activitati bine definite, cum ar fi convorbiri importante cu o persona influenta; poate cu un continut bine determinat, cum ar fi teama de a inebuni.

Altii sesizeaza ca au o anxietate pe moment cunoscand sau nu conditiile care le provaca, dar fara a-i atribui vreo importanta. In sfarsit exista persoane nevrotice constiente doar de faptul ca au stari depresive, stari de imperfectiune, tulburari ale vietii sexuale si altele de felul acesta, dar care nu sunt deloc constiente ca au sau au avut vreodata stari de anxietate. De obicei primele declaratii in cabinetul terapeutului sunt inexacte. Terapia acestor persoane duce la descoperirea, in pofida aparentelor, a unei anxietati la fel de intense, daca nu cumva mai intense.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fobia sociala - aspecte sociale si teoretice

Lucrare de licenta despre Fobia sociala. Aspecte sociale si teoretice
Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I. Aspecte teoretice si sociale ale fobiei sociale.........6

Capitolul II. Teorii etiologice si terapeutice asupra fenomenului de tulburare anxioasa................30

Capitolul III. Diagnosticul fobiei sociale................56

Capitolul IV Obiectivele si metodica cercetarii...........60

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fobia sociala - aspecte sociale si teoretice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.