Forme si tipuri de investitii ale societatilor de asigurari

Trimisa la data: 2010-07-18
Materia: Economie
Pagini: 36
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Georgiana_At
Lucrare de licenta despre Forme si tipuri de investitii ale societatilor de asigurari
In asigurarile de proprietate si de raspundere civila, actuarii stabilesc ratele pentru prima pentru diferite tipuri de asigurari. Ratele sunt stabilite folosindu-se experienta pierderilor din trecut ale companiei si statisticile din industria asigurarilor. Pe langa datele pierderilor proprii ale companiei, statistica uraganelor, tornadelor, incendiilor, bolilor, rata criminalitatii, a accidentelor din trafic si costul existentei sunt de asemenea analizate cu atentie ratelor primei.

Alte companii sunt membre ale unor departamente de rating este o organizatie sprijinita de asiguratori care evalueaza ratele prime pentru societatile membre. O societate membra supune spre examinare datele care sunt comasate cu experienta pierderii si cheltuielii altor societati membre. Unele companii folosesc ratele departamentelor calculate de departamentele de rating; altele folosesc abateri ale ratelor, prin care rata departamentului poate fi actualizata. De exemplu, o societate se poate abate de la rata departamentului cu 15 procente in determinarea primelor pentru asigurarile de raspundere civila pentru automobile.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Forme si tipuri de investitii ale societatilor de asigurari

Cuprins


Explicarea functiei pretul productiei............3
Definirea subscrierii si explicarea in etape a procesului subscrierii....3
Eplicarea conceptului "productie".......3
Descrierea obiectivelor stabilite in cererea de despagubire si etapelor diferite in stabilirea cererii de despagubire........3
Explicarea motivelor reasigurarii si diferite tipuri de tratate de reasigurare.........3
Descrierea functiei procesarii electronice a datelor.........3
Explicarea importabtei investitiilor societatiilor de asigurari de descriere a diferitelor tipuri de investitii.......3
Pretul productiei........4
Subscrierea .........6
Productia.............13
Cererea de despagubire.......15
Reasigurarea .........20
Procesarea electronica a datelor........27
Investitiile.......28
Contabilitatea...........34
Concepte cheie si termeni de retinut..........35

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Forme si tipuri de investitii ale societatilor de asigurari". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.