Formele inspectiei fiscale exercitata asupra persoanelor fizice

Trimisa la data: 2010-03-22
Materia: Economie
Pagini: 80
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Claudia_Io
Lucrare de licenta despre Formele inspectiei fiscale exercitata asupra persoanelor fizice
Din analiza procesului metodologic de control financiar-contabil utilizat in prezent, ca si in practica pregatirii si executarii actiunilor de control financiar-contabil, au rezultat unele concluzii de natura pragmatica, ce permit, si in anumite cazuri chiar impun, unele modificari de ordin structural ale acestuia.Necesitatea acestor miscari sistematice rezida in faptul ca actuala succesiune a fazelor ce alcatuiesc metodologia de control financiar-contabil nu raspunde foarte exact cerintelor de informare completa ale personalului desemnat sa exercite activitatea de verificare economico-financiara pe parcursul intregii desfasurari a acesteia.

Faptul ca procedeul de control denumit studiul general prealabil este plasat, ca operatiune, dupa etapa de determinare a obiectivelor de control, face ca la stabilirea acestora , a obiectivelor, controlorul sa nu dispuna de toate elementele referitoare atat la cadrul legal care reglementeaza activitatea controlata cat si la perimetrul institutional in care aceasta se realizeaza in mod practic.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Formele inspectiei fiscale exercitata asupra persoanelor fizice

Cuprins

Capitolul I Controlul fiscal in conditiile economiei de piata........3

Capitolul II Organizarea si exercitarea controlului financiar fiscal...........16

Capitolul III Metodologia de exercitare a controlului fiscal........26

Capitolul IV Determinarea veniturilor persoanelor fizice........41

Capitolul V Intocmirea si obiectivele minimale ale raportului de inspectie fiscala..........54

Capitolul VI Aplicatie practica - anexe..........74

Bibliografie.............77


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Formele inspectiei fiscale exercitata asupra persoanelor fizice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.