Fractia xilenica - Proces tehnologic de obtinere

Trimisa la data: 2010-10-18
Materia: Politehnica
Pagini: 72
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: George_T
Lucrare de licenta despre Fractia xilenica - Proces tehnologic de obtinere
Materia prima pentru alimentarea instalatiei de reformare catalitica este benzina hidrofinata obtinuta de la baza coloanei de stipare a instalatiei de hidrofinare benzina. Din instalatie se obtine benzen, toluen, xilen si benzina reformata grea. Cantitatea dorita de benzen este egala cu circa 90% din continutul de benzen al reformatului , cantitatea de toluen este de circa 20% din continutul de toluen si xilenele circa 40% din continutul de xileni. Surplusul de benzen, toluen si xilen este trimis la rezervorul de receptie a concentratului aromatic pentru amestecare in benzina auto.

Concentratul benzenic, impreuna cu concentratul xilenic constituie alimentarea instalatiei de extractie a aromatelor RC400. Gazele bogate in hidrogen, obtinute in urma reactiilor de reformare catalitica a benzinei, sunt trimise intr-un colector comun impreuna cu cele de la RC300, fiind folosite in instalatiile consumatoare de hidrogen (RC100, RC600) si o parte sunt recirculate in instalatia de reformare.Gazele combustibile care se obtin in instalatia RC200 se separa in vasul O-203 si sunt dirijate in reteaua de gaze combustibile a platformei de RC.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fractia xilenica - Proces tehnologic de obtinere

Lucrare de licenta despre Fractia xilenica - Proces tehnologic de obtinere
Cuprins

Capitolul I Consideratii generale privind procesul tehnologic de obtinere a fractiei xilenice...........3

Capitolul II Automatizarea conventionala a coloanei de obtinere a fractiei xilenice..........8

Capitolul III Limitele admise de variatie a parametrilor . Siguranta instalatiei..............15

Capitolul IV Structura unui sistem automat de monitorizare si conducere a coloanei............23

Capitolul V Program de conducere si monitorizare a coloanei pentru obtinerea fractiei xilenice.............49

Capitolul VI Concluzii tehnico-economice.............68

Bibliografie.............71

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fractia xilenica - Proces tehnologic de obtinere". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.