Fractia xilenica - Proces tehnologic de obtinere

Trimisa la data: 2010-10-18 Materia: Politehnica Pagini: 72 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: George_T
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Fractia xilenica - Proces tehnologic de obtinere
Materia prima pentru alimentarea instalatiei de reformare catalitica este benzina hidrofinata obtinuta de la baza coloanei de stipare a instalatiei de hidrofinare benzina. Din instalatie se obtine benzen, toluen, xilen si benzina reformata grea. Cantitatea dorita de benzen este egala cu circa 90% din continutul de benzen al reformatului , cantitatea de toluen este de circa 20% din continutul de toluen si xilenele circa 40% din continutul de xileni. Surplusul de benzen, toluen si xilen este trimis la rezervorul de receptie a concentratului aromatic pentru amestecare in benzina auto.

Concentratul benzenic, impreuna cu concentratul xilenic constituie alimentarea instalatiei de extractie a aromatelor RC400. Gazele bogate in hidrogen, obtinute in urma reactiilor de reformare catalitica a benzinei, sunt trimise intr-un colector comun impreuna cu cele de la RC300, fiind folosite in instalatiile consumatoare de hidrogen (RC100, RC600) si o parte sunt recirculate in instalatia de reformare.Gazele combustibile care se obtin in instalatia RC200 se separa in vasul O-203 si sunt dirijate in reteaua de gaze combustibile a platformei de RC.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Fractia xilenica - Proces tehnologic de obtinere

Lucrare de licenta despre Fractia xilenica - Proces tehnologic de obtinere
Cuprins

Capitolul I Consideratii generale privind procesul tehnologic de obtinere a fractiei xilenice...........3

Capitolul II Automatizarea conventionala a coloanei de obtinere a fractiei xilenice..........8

Capitolul III Limitele admise de variatie a parametrilor . Siguranta instalatiei..............15

Capitolul IV Structura unui sistem automat de monitorizare si conducere a coloanei............23

Capitolul V Program de conducere si monitorizare a coloanei pentru obtinerea fractiei xilenice.............49

Capitolul VI Concluzii tehnico-economice.............68

Bibliografie.............71

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fractia xilenica - Proces tehnologic de obtinere". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.