Fracturile oaselor lungi 2

Trimisa la data: 2010-04-23
Materia: Medicina
Pagini: 35
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nina_B
Lucrare de licenta despre Fracturile oaselor lungi 2
Anamneza ne furnizeaza date importante privind etiologia si mecanismul de producere. Trebuie sa stabileasca data, ora, conditiile accidentului (trafic rutier, cadere, sport), modul de debut (brusc sau lent), felul in care s-a acordat primul ajutor si modul transportului pina la spital. Tot din anamneza aflam despre antecedentele personale si heredocolaterale ce ar putea influenta evolutia fracturii.

Producerea unei fracturi va determina aparitia unor semne generale si locale.Semnele generale apar mai frecvent in fracturile membrului inferior, in fracturile deschise, in polifracturi sau in politraumatisme fracturi insotite de alte leziuni viscerale. Ele se caracterizeaza prin agitatie, anxietate, paloare, fenomene ce pot merge pana la stare de soc in accidentele mai importante.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fracturile oaselor lungi 2

Cuprins


I.Definitia bolii..............3

II.Etiopatogenie..........4

III.Anatomie patologica........6

IV.Simptomatologie.........9

V.Criterii pentru sustinerea diagnosticului........11

VI.Diagnostic diferential............12

VII.Evolutia bolii si prognosticul........12

VIII.Tratament...........16

Bibliografie..........35

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fracturile oaselor lungi 2". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.