Functia calitatii in managementul intreprinderii

Trimisa la data: 2010-07-28
Materia: Management
Pagini: 65
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_Io
Lucrare de licenta despre Functia calitatii in managementul intreprinderii
Conceptul general de " calitate "* se utilizeaza in diverse domenii,printre care se afla si cel al productiei de marfuri si servicii.Sensurile acestui concept sunt de natura filozofica,tehnica,economica si sociala.Calitatea,in sensul cel mai general ,exprima insusirile esentiale ale unui produs (serviciu) care-l fac sa se distinga de toate celelalte produse (servicii) similare sau care au aceeasi destinatie.

Calitatea este strans legata de notiunea de cantitate ,cu care este intr-o stransa interdependenta.Legatura reciproca dintre ele exprima notiunea de masura,aceasta constituind limita cantitativa dincolo de care se schimba calitatea obiectului/serviciului.Plecand de la sensul filozofic al conceptului, poate fi formulata urmatoarea definitie:"calitatea produselor si serviciilor este conferita de sinteza principalelor proprietati care exprima gradul de utilitate in satisfacerea unei
nevoi".

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Functia calitatii in managementul intreprinderii

Lucrare de licenta despre Functia calitatii in managementul intreprinderii
Cuprins

Introducere ...............................4

Capitolul I Calitatea produselor si serviciilor .....................5

Capitolul II Prezentarea generala a Trade Land Spedition SRL........10

Capitolul III Sistemul de management al calitatii..................13

Capitolul IV Analiza activitatii referitoare la calitate la Trade Land Spedition SRL ......................................38

Capitolul V Auditul calitatii si indicatorii economico - financiari la Trade Land Spedition SRL ..................54

Capitolul VI Posibilitati de perfectionare a sistemului calitatii la TRADE LAND SPEDITION SRL...............57

Concluzii.....................62

Bibliografie..................65

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Functia calitatii in managementul intreprinderii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.