Functii monotone

Trimisa la data: 2009-06-10
Materia: Matematica
Pagini: 85
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: beby love
Lucrare de licenta despre Functii monotone
Este normal in analiza convexa sa cautam caracterizari ale functiilor convexe generalizate sub forma unor derivate sau subdiferentialelor generalizate. Cateva contributii ale acestor intrebari au fost derminate recent. Poate fi luat ca exemplu [3,5,11,13,16,20] pentru functiile cvasiconvexe si [2,8,21,23,25] pentru functii pseudoconvexe.

In aceasta lucrare, vom defini o subdiferentiala abstracta ca in [1,2,3] care ne permite sa obtinem prin extindere rezultate in [1,2,8,23] si sa dam unele proprietati ale pivotului din clasa inferioara pentru o functie data.

Avem in vedere ca conditia 0 ε ∂f( ) pentru ε X, este necesara dar nu suficienta in programarea cvasiconvexa pentru unele subdiferentiale. Noi dam, folosind inegalitati variationale, o conditie necesara si suficienta pentru ca orice punct sa fie si un minimum local si global.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Functii monotone

Lucrare de licenta despre Functii monotone
Capitolul I - Functii multiple monotone generalizate cu conditii optime aplicate în programarea convexa generalizata
1.1. Introducere................4
1.2. Preliminarii...............5
1.3. Functii convexe generalizate si multifunctii monotone generalizate.......8
1.3.1. Functii cvasiconvexe si multifunctii cvasimonotone.......8
1.3.2. Pseudoconvexitatea si proprietatile subdiferentialei.....13
1.4. Programarea cvasiconvexa............12
1.4.1. Programarea pseudoconvexa.........20

Capitolul II - Elemente de analiza convexa........17

Capitolul III - Operatori monotoni în spatii Banach.........40
3.1. Demicontinuitatea si Hemicontinuitatea.................40
3.2. Aplicatii monotone si maximal monotone.................45
3.3. Asupra unor ecuatii functionale pentru operatori monotoni........58
3.4. Proprietati de convexitate ale domeniului si codomeniului operatorilor maximali monotoni........70

Bibliografie..........85

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Functii monotone". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.