Functiile si rolul leasingului - Piata de leasing in Romania

Trimisa la data: 2010-02-19
Materia: Economie
Pagini: 98
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Aura_D
Lucrare de licenta despre Functiile si rolul leasingului - Piata de leasing in Romania
In cazul leasing-ului financiar, cheltuielile deductibile sunt reprezentate atat de partea din rata de leasing ce reprezinta dobanda, cat si de cota de amortizare aferenta. La alegerea sistemului de leasing financiar trebuie avut in vedere faptul ca prin alegerea unei scheme de amortizare degresive, precum si prin aplicarea cotelor de amortizare care tin seama de influenta uzurii morale a echipamentului se poate optimiza valoarea cheltuielilor deductibile.

Posibilitate de finantare pe termen mediu si lung.In special in perioada curenta, in care bancile au tendinta de a acorda facilitati de creditare pe perioade cat mai scurte, solutia de leasing devine singura si cea mai convenabila alternativa de finantare pe termen mediu si lung, o alternativa flexibila si accesibila unei largi categorii de societati.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Functiile si rolul leasingului - Piata de leasing in Romania

Cuprins


Capitolul I. Leasing-u; ca instrument de finantare si elementele sale definitorii.............3

Capitolul II Contractul de leasing............37

Capitolul III. Piata de leasing in Romania............51

Capitolul IV Studiu de caz...........89

Concluzii............94

Bibliografie.........96Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Functiile si rolul leasingului - Piata de leasing in Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.