Functiile socio-culturale ale mass-media

Trimisa la data: 2009-05-09
Materia: Relatii Publice
Pagini: 61
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Octav_St
Lucrare de licenta despre Functiile socio-culturale ale mass-media
Guglielmo Marconi si-a perfectionat modelul asigurandu-i concordanta intre antenele receptoare si antenele emitatoare , astfel pe 12 decembrie 1901 el a realizat prima legatura transatlantica intre Poldhu (Cornwall) si Newfoundland, la 2000 de mile. Insa legatura permanenta transatlantica a fost asigurata abia in anul 1907.Un alt pionier al radioului este Eugene Ducretet , care in septembrie 1898 , in Franta, a asigurat o legatura intre Turnul Eiffel si Panteon , pe o distanta de 4 km.
In 1904 , radioul a captat atentia populatiei fiind folosit pentru a relata arestarea doctorului Crippen , un asasin care fugea impreuna cu iubita sa din Anglia spre Canada.

Telegrafia fara fir trebuia sa serveasca la completarea telegrafului electric, astfel naufragiul Titanicului de pe 15 aprilie 1912 a accelerat aceasta miscare. In acest an statia Marconi din Long Island a fost cea care a receptat mesajele S.O.S de pe Titanic si a instiintat Casa Alba.
In anul 1913 in Europa existau 330 de statii de telegrafie fara fir deschise publicului pentru a face legatura regiunilor izolate cu reteaua telegrafica clasica si pentru a trimite radiograme catre vapoare.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Functiile socio-culturale ale mass-media

Lucrare de licenta despre Functiile socio-culturale ale mass-media
Cuprins

Capitolul I. Functiile socio-culturale ale mass-media...........................................3

Capitolul II. Radioul - mijloc de comunicare.......................12

Capitolul III. Reclama radiofonica la "Radioul cu pupici"...............................................38

Concluzii...........................................53

Bibliografie...........................................58Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Functiile socio-culturale ale mass-media". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.