Fundamentarea managementului comercial si studiul pietei

Trimisa la data: 2010-08-17
Materia: Management
Pagini: 76
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cosmin_Io
Lucrare de licenta despre Fundamentarea managementului comercial si studiul pietei
Creditul public se poate prezenta sub 2 forme:imprumuturi obligatare - caracterizate prin faptul ca se acorda pe termen lung. Obligatiunile emise de imprumutat reprezinta o datorie pentru acesta si un titlu de creanta pentru imprumutatori. Remuneratia imprumutului se acorda de regula anual sub forma de cupoane, iar amortizarea imprumutului se face prin trageri la sorti anuale sau in alte modalitati, dar cel mai tarziu pana la expirarea termenului final al imprumutului inscris pe obligatiuni.

Depunerile la casele de economii - reprezinta o alta forma a creditului public, in care creditorii sunt in mod obisnuit persoanele fizice care au disponibilitati si doresc sa le fructifice pe termen scurt. Remuneratia se acorda de catre casele de economii anual sub forma de dobanzi.Rambursarea creditului respectiv, retragerea depunerilor se face la prima cerere formulata de depunatori, chiar daca depunerile sunt facute pe termen.Creditul comercial este acela pe care si-l acorda direct participantii la relatiile contractuale, fara interventia vreunei verigi intermediare.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fundamentarea managementului comercial si studiul pietei

Lucrare de licenta despre Fundamentarea managementului comercial si studiul pietei
Cuprins

Introducere................3
Capitolul I Caracterizarea generala a S.C. STANDARD NUTRICIA S.R.L..............9

Capitolul II Managementul comercial si studiul pietei S.C.STANDARD NUTRICIA S.R.L............16


Capitolul III Analiza economico-financiara a S.C. STANDARD NUTRICIA S.R.L..............30

Capitolul IV Evaluarea eficientei managementului la S.C. STANDARD NUTRICIA S.R.L.............61

Capitolul V Concluzii si propruneri rezultate in urma analizei economico-financiare la S.C. STANDARD NUTRICIA S.R.L...........71

Bibliografie...................76

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fundamentarea managementului comercial si studiul pietei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.