Fundamentarea planului de desfacere si modernizarea organizarii activitatii de marketing la SC LIBRI MARIS SA Constanta

Trimisa la data: 2010-04-13
Materia: Marketing
Pagini: 110
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Paula_O
Lucrare de licenta despre Fundamentarea planului de desfacere si modernizarea organizarii activitatii de marketing la SC LIBRI MARIS SA Constanta
In multe intreprinderi legatura organizatorica dintre marketing si desfacere joaca un rol important. In primul rand motivul trebuie cautat in faptul ca in faza orientarii spre vanzare, s-au dezvoltat foarte rapid departamente de desfacere de sine-statatoare; departamentele de marketing de sine-statatoare fondandu-se abia in faza orientarii spre client.

In practica se pot observa trei forme de colaborare, respectiv ale reglementarilor organizatorice:Marketingul si desfacerea sunt unitati organizatorice cu aceleasi drepturi.Ambele departamente sunt situate pe acelasi nivel ierarhic, cu conducatori de marketing si desfacere de sine-statatori. Departamentul de marketing este responsabil cu punerea la punct a produselor noi, cu cercetarea pietei, cu reclama si altele, pe cand departamentul de desfacere se intereseaza in primul rand de vanzare, service, expediere si logistica.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fundamentarea planului de desfacere si modernizarea organizarii activitatii de marketing la SC LIBRI MARIS SA Constanta

Cuprins


1. Concepte de baza ale activitatii de desfacere si marketing....5

2. Politica de distributie a produselor. Modelarea sistemelor de distributie..........40

3. Prezentarea generala a societatii comerciale LIBRI MARIS S.A.......54

4. Desfacerea produselor la nivelul societatii.........68

5. Sistemul logistic al societatii............80

6. Aspecte privind vanzarea produselor societatii ......93

Concluzii si propuneri de imbunatatire a activitatii societatii.....105

Bibliografie..........108

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fundamentarea planului de desfacere si modernizarea organizarii activitatii de marketing la SC LIBRI MARIS SA Constanta". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.