Fundamentarea si controlul functiei decizionale in cadrul unei firme prin bilantul contabil

Trimisa la data: 2010-09-30
Materia: Contabilitate
Pagini: 134
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eduard_Lu
Lucrare de licenta despre Fundamentarea si controlul functiei decizionale in cadrul unei firme prin bilantul contabil
Bilantul este documentul contabil de sinteza prin care se prezinta elementele de activ si de pasiv ale intreprinderii la inchiderea exercitiului, precum si in celelalte situatii prevazute de lege.
Bilantul cuprinde toate elementele de activ si de pasiv grupate dupa natura, destinatie si lichiditate, respectiv natura, provenienta si exigibilitate.In cazul in care un element de activ sau o datorie este in relatie cu mai mult de un alt elemnet bilantier, relatia sa cu celelalte elemente trebuie prezentata fie sub elementul la care apare, fie in notele explicative, daca prezentarea este esentiala pentru intelegerea conturilor anuale.

Actiunile proprii si actiunile detinute in filiale vor fi prezentate distinct la posturile prevazute pentru acestea.Toate angajamentele sub forma garantiilor, girurilor si ipotecilor de orice fel, in cazul in care nu indeplinesc conditiile pentru a fi recunoscute in bilant ca active sau datorii, trebuie sa fie prezentate in mod clar in notele explicative. Pentru orice garantie semnificativa care a fost constituita trebuie facuta o prezentare detaliata, facandu-se totodata distinctie atat intre diferitele tipuri de garantii recunoscute de legislatia romana, cat si intre acestea si tipurile de garantii pe care legislatia romana nu le recunoaste. Daca angajamentele mentionate mai sus exista fata de societati din cadrul grupului, se va face o prezentare separata.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fundamentarea si controlul functiei decizionale in cadrul unei firme prin bilantul contabil

Cuprins


Capitolul I Cadrul legislativ...........3

Capitolul II Modele de bilant...........10

Capitolul III Bilantul contabil, mijloc de fundamentare si control a functiei decizionale............22

Capitolul IV Prezentarea generala a unitatii SC Tractorul UTB SA.......52

Capitolul V Analiza informatiei contabile si rezultatul ei in deciziile viitoare ale intreprinderii................54

Capitolul VI Rentabilitate si risc in activitatea economico-sociala...............99

Capitolul VII Concluzii si recomandari..........131
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fundamentarea si controlul functiei decizionale in cadrul unei firme prin bilantul contabil". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.