Fundamentarea si realizarea veniturilor bugetare

Trimisa la data: 2010-06-30
Materia: Contabilitate
Pagini: 125
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Radu_Ma
Lucrare de licenta despre Fundamentarea si realizarea veniturilor bugetare
Persoanele fizice au dreptul la deducerea din venitul net lunar din salarii a unei sume sub forma de deducere personala, acordata pentru fiecare luna a perioadei impozabile numai pentru veniturile din salarii la locul unde se afla functia de baza. Persoana in intretinere poate fi sotia/sotul, copiii sau alti membri de familie, rudele contribuabilului sau ale sotului/sotiei acestuia pana la gradul al doilea inclusiv, ale carei venituri, impozabile si neimpozabile, nu depasesc 2.500.000 lei lunar.

In cazul in care o persoana este intretinuta de mai multi contribuabili, suma reprezentand deducerea personala se atribuie unui singur contribuabil, conform intelegerii intre parti. Copiii minori, in varsta de pana la 18 ani impliniti, ai contribuabilului sunt considerati intretinuti. Suma reprezentand deducerea personala se acorda pentru persoanele aflate in intretinerea contribuabilului, pentru acea perioada impozabila din anul fiscal in care acestea au fost intretinute. Perioada se rotunjeste la luni intregi in favoarea contribuabilului.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fundamentarea si realizarea veniturilor bugetare

Cuprins

Capitolul I. Organizarea si functionarea R.A.J.A.C IASI................3
1.1. Scurt istoric.......................................3
1.2. Obiect de activitate.....................................3
1.3. Organizarea interna.....................................4
1.4. Relatiile RAJAC cu exteriorul................................18
1.5. Structura si evolutia veniturilor bugetare la RAJAC IASI in perioada 2002 - 2004............................................20

Capitolul II. Fundmanetarea veniturilor bugetare.........................23
2.1. Impozitul pe venitul din salarii................................23
2.2. Impozitul pe profit.................................32
2.3. Taxa pe valoarea adaugata.........................44
2.5. Bugetul asigurarilor sociale de stat..........................53
2.6. Bugetul asigurarilor sociale de sanatate........................98
2.7. Bugetul fondurilor speciale............................104
2.8. Taxe vamale si accize................................110

Bibliografie...............................................125


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fundamentarea si realizarea veniturilor bugetare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.