Fundamentarea teoretica a comportamentului infractional

Trimisa la data: 2010-10-02
Materia: Psihologie
Pagini: 48
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eduard_C
Lucrare de licenta despre Fundamentarea teoretica a comportamentului infractional
In faza preinfractionala se constituie premisele subiective ale savarsirii faptei, determinate atat de predispozitiile psihice ale faptuitorului, cat si de imprejurarile favorizante cu valente declansatoare. Aceasta faza se caracterizeaza printr-un intens consum launtric, ajungand chiar la un grad inalt de surescitare, problematica psihologica fiind axata atat asupra coeficientului de risc, cat si asupra mizei puse in joc. Capacitatea de proiectie si anticipare a consecintelor influenteaza, de asemenea, in mare masura actul decizional.

Procesele de analiza si sinteza a datelor despre locul faptei si de structurare a acestora intr-o gama de variante concrete de actiune se declanseaza in faza a doua a actului, faza infractionala propriu-zisa. Planul de actiune, in desfasurarea sa este reprezentat mental.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fundamentarea teoretica a comportamentului infractional

Lucrare de licenta despre Fundamentarea teoretica a comportamentului infractional
Cuprins

Abstract.................3
Introducere..............3

Capitolul I Fundamentare teoretica.............5

Capitolul II Obiectivele si metodologia cercetarii.............29
2.1. Obiectivele cercetarii................29
2.2. Metodologia cercetarii............29
2.2.1. Ipoteza cercetarii..............29
2.2.2. Designul cercetarii.........29

Capitolul III Rezultatele cercetarii............31
3.1. Prezentarea rezultatelor............31
3.2. Interpretarea rezultatelor..........37

Capitolul IV Concluzii si implicatii...........43
4.1. Concluzii si discutii...........43
4.2. Implicatii si aplicatii............44

Anexe..............45

Bibliografie..............46

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fundamentarea teoretica a comportamentului infractional". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.