Fuziunea in cadrul societatilor comerciale

Trimisa la data: 2009-09-01
Materia: Management
Pagini: 67
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ramona_Ne
Lucrare de licenta despre Fuziunea in cadrul societatilor comerciale
Activele corporale constau in principal in terenuri , constructii , masini si utilaje , instalatii , etc. Terenurile figureaza in bilant , de regula , la valoarea de acizitie . Valoarea terenului depinde de numerosi parametrii : localizare , cerere si oferta , gradul de urbanizare , zona construibila sau nu . Estimarea valorii terenului neconstruit poate fi facuta printr-o expertiza ; in toate cazurile este important de stabilit riscurile de expropiere , posibilitatile de construire , serviciile urbanistice , infrastructura .

Pentru terenurile construite se utilizeaza doua metode : practicarea unei abateri de 20 -30 % din valoarea proprietatii imobiliare si pretul pe metru patrat de teren constructiile trebuie clasificate in ateliere , antrepozite , birouri administrative , birouri de uzina .Orice constructie de exploatare , in masura in care este efectiv utilizata , are o valoare de folosinta care depinde de modul constructiei , de uzura reala , si poate fi determinata in doua moduri :prin valoarea de reconstructie - pentru fiecare tip de constructie se obtine un pret pe mp la care se aplica diferiti coeficienti de corectie , dintre care cel mai important este coeficientul de invechireb.prin valoarea de achizitie - se reactualizeaza toate investitiile facute de la inceput in functie de unii coeficienti de reevaluare la care se aplica coeficientii de adaptare , de invechire .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Fuziunea in cadrul societatilor comerciale

Lucrare de licenta despre Fuziunea in cadrul societatilor comerciale
Cuprins

Introducere..........................................3

Capitolul I. Fuziunea. Elemente generale........................4
Cadrul juridic..........................................4
Proiectul de fuziune sau divizare a societatilor comerciale............9
Repere privind strategiile fuziunii si divizarii...............11

Capitolul II. Operatii de fuziun..................................16
Fuziunea - absorbtie.....................................16
Fuziunea - reuniune...................................26
Etapele fuziunii.................................34

Capitolul III. Studiu de caz.........................................35
3.1. Prezentare " SC KNOXCRIS SERV SRL............................35
3.2. Prezentare " SC BIOEF SRL..............................42
3.3. Situatia activelor , datoriilor , si capitalurilor proprii
al societatii KnoxCris Serv in urma evaluarii......................48
3.4. Situatia activelor , datoriilor , si capitalurilor proprii
al societatii Bioef in urma evaluarii...........................51
3.5. Situatia activelor , datoriilor , si capitalurilor proprii
al societatii KnoxCris Serv in urma fuziunii.....................60

Concluzii....................................63

Bibliografie..................................66

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Fuziunea in cadrul societatilor comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.