Generalitati legate de disciplina in munca si organizarea acesteia

Trimisa la data: 2010-04-30
Materia: Economie
Pagini: 122
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristian_A
Lucrare de licenta despre Generalitati legate de disciplina in munca si organizarea acesteia
In sensul sau cel mai cuprinzator, organizarea muncii consta in proiectarea, alegerea si transpunerea in practica - in cadrul unei structuri determinate - a unui ansamblu de metode si forme de activitate, care au ca scop valorificarea cu eficienta maxima a potentialului material si uman, altfel spus, obtinerea unor rezultate de o valoare cat mai ridicata, cu investitii cat mai reduse de materiale, energie si timp, precum si realizarea conditiilor optime pentru afirmarea fortelor creatoare ale omului, pentru dezvoltarea deplina a personalitatii lui .

Eficienta este ratiunea insasi a organizarii muncii, scopul ei ultim. De aceea, ea isi gaseste consacrarea expresa in lege. Acest principiu fundamental, care pune accentul pe economiile cat mai mari de materiale si energie umana, trebuie sa fie insa bine inteles. Efectul este amplificat - uneori in mod spectaculos fata de rezultatele anterioare - in primul rand, datorita investitiei de inteligenta, inventivitatii, imbinarii intr-un mod nou a elementelor procesului muncii.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Generalitati legate de disciplina in munca si organizarea acesteia

Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I Organizarea si disciplina muncii - conditii de desfasurare normala a activitatii in orice unitate..........7

Capitolul II Raspunderea disciplinara - forma a raspunderii juridice............20

Capitolul III Sanctiunile disciplinare............38

Capitolul IV Procedura aplicarii si executarii sanctiunilor disciplinare.............66

Capitolul V Norme disciplinare de exceptie...........99

Capitolul VI Raspunderea disciplinara in cadrul profesiunilor liberale............102

In loc de concluzii...........112

Practica judiciara.........115

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Generalitati legate de disciplina in munca si organizarea acesteia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.