Generalitati privind desfasurarea negocierii corporative

Trimisa la data: 2010-07-07
Materia: Economie
Pagini: 35
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ioana_Po
Lucrare de licenta despre Generalitati privind desfasurarea negocierii corporative
Comunicarea isi pune puternic amprenta asupra vietii noastre sociale. "Se poate spune ca nu exista viata sociala fara comunicare." In fiecare zi comunicam cu noi insine si cu ceilalti intr-o masura mai mare sau mai mica. Recunoastem sau nu nevoia de comunicare, dar comunicam indiferent de vointa noastra, in diferite situatii: cand vorbim sau scriem, cand muncim sau ne odihnim. Comunicam prin gesturile pe care le facem, prin mimica fetei zambitoare sau nu, prin atitudine, imbracaminte, etc., deci, comunicam tot timpul.

Domeniul economic este si el puternic influentat de procesul comunicarii, ce apare ca element esential pentru fluidizarea mediului de afaceri.
Comunicarea este un element de care depinde functionarea optima a oricarui agent economic, indiferent de natura activitatii sale. In mediul de afaceri, un loc important il ocupa stapanirea "artei conversatiei", capacitatea de a negocia, de a convinge, de a explica, de a-i invata pe ceilalti, etc.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Generalitati privind desfasurarea negocierii corporative

Lucrare de licenta despre Generalitati privind desfasurarea negocierii corporative
Cuprins

Introducere...........................2

Capitolul I Abordari conceptuale in negocierea corporativa.............4

Capitolul II Intre negociere si corporativitate...............18

Capitolul III Negociere si comunicare.......................31

Concluzii......................32

Bibliografie..................35
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Generalitati privind desfasurarea negocierii corporative". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.