Generalitati privind mixul de marketing al serviciilor de asistenta

Trimisa la data: 2010-10-20
Materia: Marketing
Pagini: 133
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: George_S
Lucrare de licenta despre Generalitati privind mixul de marketing al serviciilor de asistenta
In organizarea unei intreprinderi serviciul este o subdiviziune administrativa care faciliteaza sau asigura (transporturi, comunicatii, cercetare, etc.) realizarea unei activitati considerata importanta. Dar serviciul poate fi realizat in unitatea de productie sau la locul de consum, sau poate fi cumparat de pe piata de la ofertanta specializata.

La nivel macroeconomic national sau mondial serviciile se afirma tot mai mult imunitati independente impunand abordarea, generalizata a sectorizarii economiei pe trei componente, serviciile constituind sectorul tertiar, fiind separat de cel productiv (secundar) si extractiv (primar). Pozitionarea serviciilor in sectorul tertiar ca fiind "alt ceva" decat sectorul agricol si extractiv sau de prelucrare, creeaza multe dificultati si separare si cumulare a serviciilor mai ales la activitatile de granita.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Generalitati privind mixul de marketing al serviciilor de asistenta

Lucrare de licenta despre Generalitati privind mixul de marketing al serviciilor de asistenta
Cuprins

Capitolul I Marketingul serviciilor..........................3

Capitolul II Mixul de marketing in servicii..................42

Capitolul III Prezentarea directiei generale de asistenta si protectia copilului Arad................... 52

Capitolul IV Fenomenului copiii strazii...................85

Capitolul V Concluzii si propuneri.......................104

Bibliografie...............133

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Generalitati privind mixul de marketing al serviciilor de asistenta". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.