Generalitati privind relatiile economice internationale

Trimisa la data: 2010-07-03
Materia: Economie
Pagini: 114
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexei_Gr
Lucrare de licenta despre Generalitati privind relatiile economice internationale
Cresterea si dezvoltarea economica, factori inseparabili si care se intrepatrund permanent stau la baza intregului progres al omenirii.
Societatea umana nu s-a dezvoltat uniform, pe tot globul pamantesc, datorita diferentelor in ceea ce priveste abundenta sau lipsa de resurse naturale, dar si diferentelor de organizare a comunitatilor umane.

Dezvoltarea economica a diferitelor teritorii a condus, in cele din urma, la aparitia unor forme economice organizate in mod unitar, in cadrul unor teritorii delimitate, respectiv in cadrul statelor nationale formate si extinse odata cu aparitia si dezvoltarea capitalismului.
Caracterul de national este dat de faptul ca acest ansamblu de schimburi de activitati se realizeaza intre membrii unei anumite comunitati umane, intr-un teritoriu bine delimitat, apartinand unui stat national.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Generalitati privind relatiile economice internationale

Lucrare de licenta despre Generalitati privind relatiile economice internationale
Cuprins

Introducere...................4

Capitolul I Introducere in relatiile economice internationale.........5

Capitolul II Comertul international 18

Capitolul III Cooperarea economica internationala, componenta a relatiilor economice internationale.............29

Capitolul IV Relatiile valutar-financiare............46

Capitolul V. Statul in relatiile economice internationale...........83

Teste grila.................85

Raspunsurile testelor de control si autoevaluare...........105

Raspunsuri teste grila.................110

Mic dictionar de termeni utilizati in relatiile economice internationale...............111

Bibliografie.................114

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Generalitati privind relatiile economice internationale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.