Gestionarea economiilor banesti ale populatiei

Trimisa la data: 2009-06-10 Materia: Economie Pagini: 84 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Razvan_Na
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Gestionarea economiilor banesti ale populatiei
Presedintele dispune masuri, emite ordine si norme pentru executarea dispozitiilor si a regulamentelor privind Casa de Economii si Consemnatiuni, precum si pentru executarea hotararilor Consiliului de Administratie si a Comitetului de Directie.Presedintele numeste in functie personalul din aparatul central si conducatorii sucursalelor. De asemenea, reprezinta Casa de Economii si Consemnatiuni in relatiile cu tertii, semnand direct sau prin persoanele imputernicite, toate conventiile sau contractele incheiate de acestea.

Verificarea respectarii normelor legale si a celor specifice Casei de Economii si Consemnatiuni privind evaluarea patrimoniului, existenta valorilor in casa, precum si a titlurilor de proprietate cumparate sau primite in gaj, cautiune sau custodie, se realizeaza de catre organele proprii de control.Sucursalele judetene ale Casei de Economii si Consemnatiuni au sarcina de a organiza si indruma in mod nemijlocit activitatea tuturor unitatilor operative CEC proprii si mandatare.Una din atributiile de o deosebita importanta a Sucursalei Judetene este urmarirea realizarii indicatorilor privind cresterea de sold, soldul general, volumul depunerilor si soldul varsamintelor in numerar la banca, stabilirea detaliata a masurilor ce trebuie luate de fiecare unitate operativa si mobilizarea intregului personal la realizarea acestora.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Gestionarea economiilor banesti ale populatiei

Lucrare de licenta despre Gestionarea economiilor banesti ale populatiei
Cuprins

Capitolul I. Prezentarea generala a CEC S.A..........................3
1.1. Scurt istoric........................................3
1.2. Obiectul de activitate al CEC...............................7
1.3. Functiile, rolul si locul CEC-ului............................8
1.4. Factorii obiectivi si subiectivi ce influenteaza
economiile banesti ale populatiei.................................9
1.5. Structura organizatorica a CEC.............................11
1.6. Avantajele procesului de economisire a
populatiei la CEC.........................................18

Capitolul II. Principalele operatiuni efectuate de CEC.................22
2.1. Operatiuni de primire, pastrare, restituire a
economiilor banesti ale populatiei.................................23
2.2. Operatiuni de primire, restituire a disponibilitatilor.................................45
banesti - Persoane juridice................................4
2.3. Operatiuni de consemnare.................................48
2.4. Operatiuni de creditare.....................................50
2.5. Credite pentru persoane juridice...............................54
2.6. Operatiuni de comision si mandat...............................62

Capitolul III. Analiza principalilor indicatori ai activitatii Casei de Economii si Consemnatiuni sucursala judetului Timis in perioada 1997 - 2001.................................................65

Capitolul IV. Cocluzii si propuneri...................................76

Bibliografie.............................................82
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Gestionarea economiilor banesti ale populatiei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.