Gestionarea eficienta a domeniului trezorerie unei entitati economice

Trimisa la data: 2010-02-08 Materia: Economie Pagini: 86 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Anca_S
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Gestionarea eficienta a domeniului trezorerie unei entitati economice
Investitia principala din toata aceasta perioada a constituit-o cautarea si promovarea re sursei umane, precum si accesul la informatii prin echipamente de calcul si internet, aducand beneficii majore pentru firma.
Capacitatea lunara de productie este in prezent in medie de 220 mc net la o valoare de 77.000 euro. Insa, pornind de la cantitatea de materie prima ce se poate usca cu echipamentele existente si avand in vedere volumul productiei ce se poate realiza cu ajutorul masinilor si utilajelor din dotare, capacitatea maxima de productie este estimata, in medie lunara, la 350 mc, cu o valoare lunara medie de 122.500 euro.

Produsele realizate de S.C. ERGIO - PROD S.R.L., prin structura lor, confera unei game variate de clienti urmatoarele caracteristici: sunt ergonomice, au un design modem si un grad ridicat de confort, confera siguranta in utilizare si functionalitate, sunt usor de transportat, montat si intretinut, sunt naturale si ecologice, sunt adaptate la dimensiunile antropometrice.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Gestionarea eficienta a domeniului trezorerie unei entitati economice

Cuprins

Capitolul I. Continutul si obiectivele trezoreriei intreprinderii......3
I.1. Continutul trezoreriei firmei...........3
I.2. Obiectivele trezoreriei.................12

Capitolul II. Fundamentarea fluxurilor de trezorerie la SC Ergio - Prod SRL si influente asupra trezoreriei acesteia...........14
II.1. Prezentarea societatii...........14
II.2. Fundamentarea incasarilor........21
II.3. Fundamentarea platilor...........28
II.4. Intocmirea bugetului de trezorerie. Planul zilnic de incasari si plati.............35
II.5. Intocmirea planului zilnic de incasari si plati.........45

Capitolul III. Analiza trezoreriei la SC Ergio - Prod SRL..........50
III.1. Analiza fluxurilor de incasari si plati............50
III.2. Analiza trezoreriei intreprinderii in viziune statica........59
III.3. Posibilitati de imbunatatire a gestiunii trezoreriei la societatea studiata............71

Concluzii si propuneri..............74

Bibliografie..........84
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Gestionarea eficienta a domeniului trezorerie unei entitati economice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.