Gestionarea marfurilor si a relatiilor cu furnizorii prin sistem informatic

Trimisa la data: 2010-05-08
Materia: Economie
Pagini: 81
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriela_Di
Lucrare de licenta despre Gestionarea marfurilor si a relatiilor cu furnizorii prin sistem informatic
Circuitul informational reprezinta itinerariul parcurs de informatii de la locul culegerii lor pana la locul de utilizare a acestora. Aceasta circulatie include parcurgerea tuturor operatiilor din momentul aparitiei datelor pana in momentul declansarii unei actiuni.

Intrucat mesajul informational este definit de multimea informatiilor transmise simultan de la o sursa la receptor, printr-un canal, rezulta ca circuitul informational reprezinta o succesiune a mesajelor informationale interdependente, transmise prin canale adiacente intre surse si receptori.Operativitatea circulatiei informatiilor este conditionata, printre altele, de lungimea circuitelor informationale, lungime ce este determinata atat de structura functionala si organizatorica a unitatii economice, cat si de nivelul de centralizare a conducerii.


Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Gestionarea marfurilor si a relatiilor cu furnizorii prin sistem informatic

Cuprins

1. Sistemul informational...........3
1.1. Definire, functii..........3
1.2. Sistemul informational economic............5
1.3.Sistemul informatic - componenta a sistemului informational.........10
1.6.Informatia-element de baza al sistemului informatic......15

2. Contabilitatea operatiilor comerciale.........24
2.1. Contabilitatea stocurilor........24
2.2. Cumpararile si vanzarile.........32

3. Sistemul informatic de evidenta a relatiilor cu furnizorii si a marfurilor Gefim..........35
3.1. Surse informationale. Documente.......35
3.2. Proiectarea bazei de date.........42
3.3. Interfata cu utilizatorul.........61

Bibliografie..........80

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Gestionarea marfurilor si a relatiilor cu furnizorii prin sistem informatic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.