Gestionarea riscului in afaceri - Aspecte generale si particulare privind riscurile unei afaceri

Trimisa la data: 2010-10-19
Materia: Stiinte Politice
Pagini: 81
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dan_Ca
Lucrare de licenta despre Gestionarea riscului in afaceri. Aspecte generale si particulare privind riscurile unei afaceri
In ceea ce priveste riscul, este foarte importanta abordarea acestuia: interogand totul dintr-un punct de vedere obiectiv si identificand oportunitatile si provocarile acolo unde recompensa depaseste net costurile si riscurile. Studiul de caz este un astfel de exercitiu de a interoga obiectiv toate procesele unei afaceri, a identifica riscurile, a gasi strategii de solutionare ale acestora, si in final, de a corela riscurile cu oportunitatile de castig pe care acestea le descopera.

Abordarea managementului riscului in lucrarea de fata este facuta intr-o maniera holistica. Mangementul riscului in maniera holistica este bazat pe o intelegere complexa a tuturor amenintarilor, punctelor tari si punctelor slabe cu care se confrunta orice afacere. Ceea ce as dori sa subliniez este faptul ca, factorii de risc intr-o afacere incep si se termina cu oamenii. Oamenii inteleg riscul si oportunitatea. Oamenii fac alegeri si iau decizii. Riscul este inerent in planurile strategice antreprenoriale.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Gestionarea riscului in afaceri - Aspecte generale si particulare privind riscurile unei afaceri

Lucrare de licenta despre Gestionarea riscului in afaceri. Aspecte generale si particulare privind riscurile unei afaceri
Cuprins

I.Introducere...............3
II. Riscul..............6

III. Managementul riscului..............18

IV.Managerul de risc..............40

V. Abordarea si gestionare riscului in afaceri............44

VI. Studiul de caz...............53

Concluzii..............77

Bibliografie...........79
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Gestionarea riscului in afaceri - Aspecte generale si particulare privind riscurile unei afaceri". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.