Gestionarea unei baze de date multimedia

Trimisa la data: 2009-04-24
Materia: Informatica
Pagini: 84
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nicolae_B
Lucrare de licenta despre Gestionarea unei baze de date multimedia
Engine-ul JSP transforma tag-urile JSP, codul Java dintr-o pagina JSP si chiar si continutul HTML static in bucati de cod Java. Aceste bucati sunt organizate automat de engine-ul JSP in serveleti Java pe care vizitatorii site-ului nu-i vad niciodata si apoi servletul este automat compilat in bytecode Java. In acest fel, cand un vizitator cere o pagina JSP, un servlet generat, precompilat face, de fapt, toata treaba.

Pentru ca servletul este compilat, nu e nevoie ca codul JSP dintr-o pagina sa fie interpretat de fiecare data cand este ceruta o pagina. Engine-ul JSP trebuie doar sa compileze servletul generat o data dupa ce a fost facuta ultima modificare a codului; apoi servletul compilat este executat. Pentru ca engine-ul JSP, si nu programatorul JSP, genereaza si compileaza servletul automat, JSP ofera atat performanta eficienta, cat si flexibilitatea unei dezvoltari rapide fara a fi necesara compilarea manuala a codului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Gestionarea unei baze de date multimedia

Lucrare de licenta despre Gestionarea unei baze de date multimedia
Cuprins

Capitolul I. Memoriu tehnic......................................3
Ce este Java?........................................3

Capitolul II. Breviar de calcul..................................53
1. Enumerarea si comentarea fisierelor utilizate in aplicatie.............................................53
2. Implementarea si descrierea mecanismului.............................55
2.1 Lantul Evenimentelor.........................................56
2.2 Organigrama - Fluxul Programului..............................28

Capitolul III. Rezultate experimentale.................................72

Capitolul IV. Concluzii..........................................81

Capitolul V. Bibliografie.............................................83

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Gestionarea unei baze de date multimedia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.