Gestiunea cd-urilor din biblioteca unei societati comerciale

Trimisa la data: 2009-08-10
Materia: Informatica
Pagini: 71
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marcel_F
Lucrare de licenta despre Gestiunea cd-urilor din biblioteca unei societati comerciale
Pentru a adauga un tabel existent la baza de date curenta, se executa clic pe butonul Add Table din bara cu instrumente Database Designer. definitiile tabelelor se pot trata ca orice fereastra, deci pot fi trase si redimensionate dupa dorinta. Pentru modificarea oricarui tabel , acesta se selecteaza si se executa clic pe butonul Modify Table din bara cu instrumente Database Designer. Una dintre primele modificari care se pot face este redenumirea campurilor folosind nume lungi de campuri, insa odata facut acest lucru numele lungi trebuie folosite intotdeauna. Nu se pot folosi nici numele mai scurte stocate in fisierul DBF, nici numele trunchiate la zece caractere.

Spatiile nu sunt permise in numele campurilor. Se pot, de asemenea, adauga reguli de validare la nivel de camp in caseta de dialog Table Designer. Se poate folosi orice expresie logica atunci cand se defineste o regula de validare. Se poate apela chiar o functie pentru testele care sunt prea complexe pentru a fi exprimate intr-o singura instructiune. Singura restrictie este ca functia sa returneze.T. sau.F. Regulile de validare a campurilor sunt declansate atunci cand se incearca parasirea campului sau cand valoarea campului se modifica datorita unei instructiuni INSERT sau REPLACE.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Gestiunea cd-urilor din biblioteca unei societati comerciale

Cuprins

Capitolul I. Introducere....................................3

Capitolul II. Baze de date relationale...........................................................6

Capitolul III. Introducere in programarea orientata pe obiecte..............................................24

Capitolul IV. Motivatia lucrarii.................................................36

Bibliografie...................................................70
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Gestiunea cd-urilor din biblioteca unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.