Gestiunea comenzilor unui magazin virtual

Trimisa la data: 2010-04-14
Materia: Informatica
Pagini: 58
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nistor_L
Lucrare de licenta despre Gestiunea comenzilor unui magazin virtual
Visual Basic Script este cel mai nou menbru al limbajelor de programare Visual Basic. VBScript este integrat in Internet Explorer si Microsoft Internet Information Server.Intre VBScript si Visual Basic exista o serie de diferente cum ar fi:In VBScript exista un singur tip de date denumit Variant. Tipul de date Variant este un tip special care poate contine tipuri diferite de date in functie de modul in care a fost folosit. Tipul Variant este singurul tipul returnat de orice functie VBScript. In cel mai simplu caz tipul Variant poate contine o valoare numerica sau un sir de caractere. Tipul Variant poate face distinctie intre tipurile de date continute, cu alte cuvinte poate sa recunoasca tipurile de baza din Visual Basic: Boolean,Integer,String,Object etc.

Din VBScript au fost eliminate colectiile si accesul la ele cu operatorul "!" (Ex: Colectie!Aaaa), compilarile conditionate (id ..then , cond). Au fost eliminate elemente de control a programului GoSub...Return, On...GoSub, numerotarea linilor, etichetele si With...End With. Au fost eliminate metodele clasice de acces la fisiere, functiile financiare, elemente de tratare a erorilor On Error...Resume, Resume, Error VBScript contine o serie de elemente noi care nu sunt prezente in Visual Basic care sunt asemanatoare cu alte limbaje.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Gestiunea comenzilor unui magazin virtual

Lucrare de licenta despre Gestiunea comenzilor unui magazin virtual
Cuprins

Prezentarea lucrarii.....................................3
Obiectivul lucrarii..........................................3
Structura aplicatiei..............................................3
Functiile aplicatiei.................................................4
Prezentarea tehnologiei folosite.....................................4
Dinamic HTML..........................................................4
Visual Basic Script................................................7
Data Access Objects.............................................8
Microsoft Access.............................................17
Descrierea lucrarii.............................................21
Baza de date...............................................25
Tabelele bazei de date - structura si descriere.......................30
Interogari.........................................34
Formulare.......................................36
Rapoarte.........................................41
Site-ul Magazin Virtual SRL...................................42
Index.htm........................................44
Pagina1.htm.......................................45
Pagina2.htm....................................48
Manual de utilizare...............................50

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Gestiunea comenzilor unui magazin virtual". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.