Gestiunea marfurilor si a relatiilor cu furnizorii printr-un sistem informatic

Trimisa la data: 2009-02-02 Materia: Informatica Pagini: 81 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Robert_U
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Gestiunea marfurilor si a relatiilor cu furnizorii printr-un sistem informatic
Informatia reprezinta o forma concreta de reflectare prin care se aduc cunostinte asupra realitatii inconjuratoare. Conform opiniei lui J. Arsac "informatia este o formula scrisa, susceptibila de a aduce o conostinta. Ea este distincta de aceasta cunostinta. Expresiile concrete ale informatiilor se numesc date, ele reprezentand suportul simbolic al informatiei''. Informatia economica reflecta realitatea economico-sociala, pe baza careia sistemul decizional isi fundamenteaza deciziile pe care le transmite sistemului operational.

Informatia contabila, ca parte a informatiei economice, caracterizeaza in expresie valorica marimea resurselor materiale si financiare, aflate la dispozitia unitatilor economice si bugetare.Diversitatea proceselor ce au loc in cursul desfasurarii activitatii, precum si sursele de unde se pot culege datele referitoare la acestea fac ca informatia economica sa fie susceptibila unei multiple clasificari, dupa criterii variate, care de fapt reprezinta o sistematizare in functie de diferitele puncte de vedere din care sunt privite informatiile economice.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Gestiunea marfurilor si a relatiilor cu furnizorii printr-un sistem informatic

Cuprins

Capitolul I. Sistemul informational...................................3
1.1. Definire, functii............................................3
1.2. Sistemul informational economic.................................5
1.3. Sistemul informatic - componenta a sistemului informational...............................................10
1.6. Informatia - element de baza al sistemului informatic.......................................................15

Capitolul II. Contabilitatea operatiilor comerciale...............................................23
2.1. Contabilitatea stocurilor.......................................23
2.2. Cumpararile si vanzarile........................................32

Capitolul III. Sistemul informatic de evidenta a relatiilor cu furnizorii si a marfurilor GEFIM................................35
3.1. Surse informationale. Documente.................................35
3.2. Proiectarea bazei de date....................................42
3.3. Interfata cu utilizatorul....................................61

Bibliografie................................................80
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Gestiunea marfurilor si a relatiilor cu furnizorii printr-un sistem informatic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.