Gestiunea personalului unitatii in cadrul unui sistem informatic

Trimisa la data: 2010-09-04
Materia: Informatica
Pagini: 149
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristina_Pu
Lucrare de licenta despre Gestiunea personalului unitatii in cadrul unui sistem informatic
HTML sau HyperText Markup Language este, asa cum o sugereaza si definitia, un limbaj de marcare pentru hypertext. Inainte de a vedea ce este cu acest limbaj de marcare, sa vedem la ce se refera termenul de hypertext. Ei bine, Hipertext se refera la modalitatea in care se fac legaturile intre diferite documente HTML. In fapt, hipertext trebuie inteles ca un text mai profund decat un text normal. De exemplu, o pagina de hypertext nu este doar o simpla pagina de text, asa cum ai fi tentat sa crezi la prima vedere.

Hypertext inseamna ca orice cuvant, fraza, imagine sau alt element al documentului vazut de un utilizator (client) poate face referinta la un alt document, ceea ce usureaza mult navigarea intre multiple documente sau chiar in interiorul documentului insusi. Structurarea riguroasa a documentelor permite convertirea acestora dintr-un format in altul precum si interogarea unor baze de date formate din aceste documente.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Gestiunea personalului unitatii in cadrul unui sistem informatic

Lucrare de licenta despre Gestiunea personalului unitatii in cadrul unui sistem informatic
Cuprins

Prezentare generala..................2

Capitolul I
1.Limbaje de programare folosite...........4
1.1.HTML...........4
1.2.Inglobarea instructiunilor JavaScript in HTML........5
1.3.CSS............6
1.4.PHP............6
1.4.1 Scrierea scripturilor PHP............9
1.5.Baze de date...............10
1.5.1.Elemente de teoria bazelor de date...........11

Capitolul II
2.Configurarea server-ului.............22
2.1.Instalarea si configuraea server-ului Web (IIS).............22
2.2.Instalarea si configurarea PHP-ului.............24
2.3.Instalarea si pornirea serverului de baze de date (Microsoft SQL Server 2000)..............25

Capitolul III
3.Modul de administrare al site-ului..........27
3.1.Administrarea personalului unitatii.......28
3.2Administrarea statului.............40
3.3Generare de rapoarte...............43

4.Codul sursa..............50

Anexe

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Gestiunea personalului unitatii in cadrul unui sistem informatic". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.