Gestiunea privind costurile

Trimisa la data: 2010-05-12
Materia: Contabilitate
Pagini: 40
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniela_R
Lucrare de licenta despre Gestiunea privind costurile
Urmarirea si calculul costurilor de productie prezinta un rol deosebit datorita functiilor pe care le indeplineste acest indicator economic in procesul decizional al unitatii de productie.Din toate timpurile, mentinerea potentialului de productie al unitatii patrimoniale a depins de modul cum s-a reusit recuperarea prin vanzare a cheltuielilor de productie si desfacere, iar prosperitatea si ritmul dezvoltarii unitatii patrimoniale a depins de diferenta dintre sumele incasate din vanzarii si cheltuieli realizate de productie vanduta.

Avand in vedere aceasta trasatura esentiala a dezvoltarii unitatii de productie, cu atat mai mult in cazul organismelor economice moderne, mentinerea competitivitatii si dezvoltarea sub forma cea mai potrivita pentru obtinerea rezultatelor celor mai bune se reflecta in costul de productie.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Gestiunea privind costurile

Cuprins


Capitolul I. Sistem international privind costurile..........3
I.1 Rolul contabiltatii manageriale .........3
I.2 Structuri de costuri..........13

Capitolul II. Principiile organizarii CC.......36
II.1 Determinarea obiectului calculatiei.......36
II.2 Alegerea metodei de calculatie.......36
II.3 Organizarea calculatiei contabile in concordanta cu celelate forme de calculatie economice.......37
II.4 Delimitarea pe feluri de activitatii a indicatorilor economico - financiari care fac obiectul calculatiei costurilor .......37
II.5 Delimitarea in timp a datelor si infomrtaiilor pe baza carora se calculeaza costurile.........38
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Gestiunea privind costurile". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.