Grupurile infractionale organizate cu referire la fasurile de valuta

Trimisa la data: 2010-10-10
Materia: Drept
Pagini: 89
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Adriana_C
Lucrare de licenta despre Grupurile infractionale organizate cu referire la fasurile de valuta
In situatia infractiunii principale de falsificare exista tentativa cand actiunea de contrafacere sau de alterare a fost intrerupta pe parcursul executarii sale, din cauze independente de vointa faptuitorului a fost intrerupta atunci cand acesta incerca sa efectueze punerea in circulatie, precum si atunci cand faptuitorul a incheiat activitatea de remitere sau predare a mandatelor catre un tert de buna credinta care, observand ca nu sunt autentice, nu le-a primit.

Cea de a doua infractiune derivata poate imbraca forma tentativei cand actiunea de primire pentru detinere a fost intrerupta din cauze independente de vointa faptuitorului sau cand s-a efectuat predarea insa dobanditorul s-a aflat in posesia monedelor falsificate pentru un interval de timp insuficient pentru a califica fapta ca fiind o detinere in acceptiunea art. 282 alin. 2 Cod penal.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Grupurile infractionale organizate cu referire la fasurile de valuta

Lucrare de licenta despre Grupurile infractionale organizate cu referire la fasurile de valuta
Cuprins

Capitolul I Aspecte generale privind banii...........3

Capitolul II Regimul juridic al falsului de moneda.........13

Capitolul III -Protectia monedei impotriva falsificarii..........22

Capitolul IV Consideratii privind falsificarea si contrafacerea..............38

Capitolul V Activitati informativ-operative desfasurate pe linia falsificarii de bacnote............47

Capitolul VI Activitati de cercetare desfasurate pentru descoperirea falsului de bacnote............55

Anexe..............74

Bibliografie..............88

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Grupurile infractionale organizate cu referire la fasurile de valuta". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.