Hardware si software pentru retea de calculatoare cu aplicabilitate la metrou

Trimisa la data: 2009-05-02
Materia: Informatica
Pagini: 71
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Petronela_Ma
Lucrare de licenta despre Hardware si software pentru retea de calculatoare cu aplicabilitate la metrou
In topologia inel, toate calculatoarele sunt conectate in cerc. Banda de transmisie este capacitatea unui mediu de transmisie de a transfera date. Marirea capacitatii benzii de transmisie se face prin cresterea vitezei de transmisie sau prin largirea ei, adica marirea numarului de cabluri utilizate pentru o banda. Din punct de vedere functional, in topologia inel, fiecare calculator este conectat la urmatorul aflat in inel si fiecare transmite urmatorului ceea ce a primit de la precedentul, astfel incat mesajul traverseaza inelul intr-o singura directie.

Deoarece retransmiterea semnalului se face de catre fiecare calculator, un inel este o retea activa, deci nu apare problema atenuarii semnalului, iar pentru ca nu exista un capat al retelei nu este nevoie de terminatori. Metoda utilizata de reteaua inel este cea de trecere a unui jeton de la un calculator la altul. Jetonul este un mesaj foarte scurt, care se transfera de la un calculator la celalalt, dea-lungul intregului inel, cu o viteza foarte mare (la un inel de 200m se fac 10000 de parcurgeri ale inelului intr-o secunda). Calculatorul care doreste sa transmita, ataseaza jetonului pachetul de date, care in noua structura este transmis mai departe, pana la destinatar in functie de adresa specificata.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Hardware si software pentru retea de calculatoare cu aplicabilitate la metrou

Cuprins

Capitolul I. Retelele notiuni generale................................3
1.1. Ce este o retea?............................................3
1.2. Tipuri de retele..............................................4
1.3. Topologia retelei.........................................8
1.4. Mediul de transmisie..........................................13
1.5. Ce sunt protocoalele de retea..................................15
1.6. Partile componente ale retelei.................................16

Capitolul II. Reteau Fast Ethernet............................27
2.1. Modelul de referinta OSI (International Standards Organization)...................................27
2.2. Proiectarea retelelor Fast Ethernet.........................44

Capitolul III. Retea locala la metrou (LAN) structura hardwere pentru proiectarea retelei din interiorul unei statii......................53
3.1 Topologia retelei.....................................54
3.2 Descrierea echipamentului folosit in interiorul unei statii........................................55
3.3 Notiuni generale despre tehnologia "touch screen".............................57

Capitolul IV. Structura software de aplicatie pentru reteau proiectata din interiorul unei statii de metrou................................60
4.1 Windows Server 2003- prezentare generala...........................60
4.2 Configurare Server de Web ..................................65
4.3 Prezentare a programului de informare al calatorilor din interiorul unei statii de metrou...............................70

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Hardware si software pentru retea de calculatoare cu aplicabilitate la metrou". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.