Hepatita virala acuta si tratamentul acesteia

Trimisa la data: 2010-08-10
Materia: Medicina
Pagini: 84
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bianca_S
Lucrare de licenta despre Hepatita virala acuta si tratamentul acesteia
Hepatita virala este cauzata de mai multe tipuri de virusuri, asa cum am vazut. In lumina cunostintelor actuale, exista virusul hepatitei A, virusul hepatitei B si alte trei virusuri care produc hepatita non A non B.Aceste virusuri au o serie de caracteristici care le diferentiaza si care dau forme clinice, de boala, uneori diferite si cu caractere epidemiologice deosebite.

Astfel virusul hepatitic A este, asa cum am mai aratat, o particula extrem de mica, de numai 27 nm, care se gaseste in scaunul bolnavului, unde poate fi pusa in evidenta prin unele tehnici mai dificile de laborator.Virusul hepatitei B este mai mare ca dimensiune, 42 nm, si are o forma sferica, constituita din doua componente: una externa si alta interna.Partea externa reprezinta antigenul de suprafata al virusului (pe scurt antigenul Hbs) sau antigenul Australia, dupa vechea denumire ocazionata de descoperirea acestui antigen de catre Blumberg.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Hepatita virala acuta si tratamentul acesteia

Lucrare de licenta despre Hepatita virala acuta si tratamentul acesteia
Cuprins

Capitolul I Introducere..............3

Capitolul II Hepatita virala acuta - definitie..........4

Capitolul III Tratamentul in hepatita virala acuta.........18

Capitolul IV Planul de nursing pentru cazurile studiate.........55

Capitolul V Concluzii............82

Bibliografie...........83
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Hepatita virala acuta si tratamentul acesteia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.