Hotel Anda - Calitate si profesionalism in turismul Prahovean

Trimisa la data: 2013-06-12
Materia: Turism
Pagini: 51
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: alexxandra8904
Lucrare de disertatie despre Hotel Anda - Calitate si profesionalism in turismul Prahovean
La nivelul impus de rolul si functiile sale, turismul rezulta din efectul conjugat si combinat al mai multor ramuri. Unele dintre acestea - constructiile, energia electrica si termica, constructiile de masini, electronica si electrotehnica, industria lemnului si textila, agricultura si industria alimentara s.a. - se afla in situatia de ramuri furnizoare, iar furnizarile lor se inglobeaza fie in baza materiala a turismului, fie in productia oferita de unitatile de alimentatie publica. Altele - transporturile, comertul, comunicatiile, cultura, asistenta medicala etc. - concura independent la satisfacerea diverselor parti ale cererii turistilor.

Numarul mare de ramuri care concura la efectuarea de prestatii turistice indica faptul ca "produsul" turistic nu poate fi de calitate superioara decat in masura in care toate aceste ramuri intra in structura sa cu elemente de calitate ridicata.Rolul turismului in economia unei tari poate fi definit prin: aportul la nivelul national; valorificarea superioara a resurselor in profil teritorial;ridicarea economica a unor zone lipsite de bogatii de sol sau subsol; stabilizarea fortei de munca; asigurarea unei circulatii banesti normale; element dinamizator al sistemului economic global; mijloc de diversificare a structurilor economice; factor de instruire si educatie; regulator al balantei de plati externe; vocatie ecologica etc.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Hotel Anda - Calitate si profesionalism in turismul Prahovean

Cuprins

Capitolul I. Aspecte generale despre turism........3
1.1. Turism. Concepte si definitii.................3
1.2. Rolul turismului in mediul global.........4
1.3. Importanta economica a turismului.........5
1.4. Resursele turistice ale romaniei..........8
1.5. Puncte forte ale turismului romanesc......9
1.6. Formele de turism.......10

Capitolul II. Caracteristicile turismului de afaceri........15
2.1. Turismul de afaceri - definirea conceptului si particularitati....15
2.2. Formele turismului de afaceri........17

Capitolul III. Hotel anda sinaia - studiu de caz........19
3.1. Localizare, descriere hotel , puncte de atractie zonale........19
3.2. Servicii suplimentare la dispozitia clientilor......21
3.3. Structura organizatorica a hotelului.......
3.4. Analiza swot a hotelului Anda.........26

Capitolul IV. Turismul si criza financiara..........28
4.1. Efectele crizei financiare asupra turismului..........28
4.2. Impactul crizei economice la hotel anda................33

Concluzii.........39

Anexe............41

Bibliografie.....50

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Hotel Anda - Calitate si profesionalism in turismul Prahovean". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.