Hotel Central

Trimisa la data: 2010-04-22 Materia: Turism Pagini: 42 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Liliana_L
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Hotel Central
Municipiul Piatra Neamt este situat in vecinatatea Carpatilor Orientali, pe malurile raului Bistrita, intr-un cadru natural deosebit, inconjurat de muntii Pietricica, Cozla si Cernegura. Aici se pot vizita, printre altele: Biserica Sf. Ioan si turnul- datand din timpul lui Stefan cel Mare, muzeele de istorie,, arta, etnografie, stiinte naturale si casa muzeu "Calistrat Hogas".S.C."ROCOM CENTRAL " S.A., are sediul in Piatra Neamt, Pta Petrodava nr 1-3, judetul Neamt si a fost inregistrata la Camera de Comert si Industrie a judetului Neamt, sub nr J/27/265/1995, avand cod unic de inregistrare: R7350615.

Capitalul social actual al S.C."ROCOM CENTRAL " S.A. este de 1.368.965 lei. Capitalul social este format din 1.368.965 actiuni nominative in valoare de 100 lei fiecare.Hotelul Central s-a construit intre anii 1974-1975 si a fost dat in folosinta in 15 august 1975. A fost in subordinea O.J.T. Neamt intre anii 1975-1991.In anul 1991 O.J.T. Neamt se divizeaza si hotelul trece in subordinea S.C.Petrotur S.A., pana in 1995. In aprilie 1995 S.C. Petrotur S.A. se divizeaza din nou in 4 societati si Hotelul Central devine S.C. "Complex Central" S.A. din Piatra Neamt.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Hotel Central

Cuprins

Introducere..........3

Capitolul 1.Prezentarea generala a hotelului central ......4
1.1. Scurt istoric..........4
1.2. Aspecte generale.......6
1.3. Structuri organizatorice........13
1.4. Concurenta Hotelului Central...........18

Capitolul II. Analiza economico-financiara a hotelului central......21
2.1. Analiza evolutiei in dinamica a cifrei de afaceri.......22
2.2. Analiza evolutiei in dinamica a veniturilor totale......23
2.3. Analiza evolutiei in dinamica a cheltuielilor totale....25
2.4. Structura cifrei de afaceri, profitului brut, profitului net si a capitalului propriu al Hotelului Central.........28
2.5. Rentabilitatea comerciala.......30

Analiza circulatiei turistice din cadrul hotelului cental.......32
2.6. Dinamica numarului total de turisti ai Hotelului Central......33
2.7. Dinamica numarului de innoptari pe total turisti.........36
2.8. Analiza evolutiei duratei medii a sejurului.......39
2.9. Evolutia gradului de ocupare al hotelului.......41
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Hotel Central". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.