Identitatea unei biblioteci destinate copiilor

Trimisa la data: 2010-03-21
Materia: Litere
Pagini: 74
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Valentina_O
Lucrare de licenta despre Identitatea unei biblioteci destinate copiilor
Copiii inventeaza continuu povesti singuri sau in grup si aceasta lume imaginara are pentru ei aceeasi realitate ca si lumea reala pe care ei o recreeaza in permanenta. Vedem bine tot ce poate sa le aduca cartea in acest domeniu, cum se potrivesc si sunt de acord cu ea. Biblioteca care le este destinata trebuie sa fie locul privilegiat al acestui raport.
Biblioteca pentru copii ocupa un mare spatiu luminat pentru ca este inconjurat de sticla pe cele trei fatade care formeaza un fel de prora care se indreapta spre oras.

Orasul, adica strazile, luminile, semnalele, miscarea, adica viata insasi, este direct prezenta in biblioteca (desi bine protejata de zgomot, bineinteles prin geamuri groase). In alt mod, din strada, intrarea, cartierele din jur, biblioteca pentru copii este semnul bibliotecii intregi. Raportul de reciprocitate este esential, copiii sunt viata insasi.Cea mai mare greseala este "sa fie infantilizate" locurile care le sunt consacrate. Nu este vorba de a construi de exemplu case de papusi, sa fie reduse in mod artificial toate dimensiunile, sa fie dezvoltate decoruri "bebelus" sub pretextul de a se pune "la inaltimea" copiilor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Identitatea unei biblioteci destinate copiilor

Lucrare de licenta despre Identitatea unei biblioteci destinate copiilor
Cuprins

Introducere..........................................4

Capitolul I. Copii si biblioteci pentru copii.......................6

Capitolul II. Arhitectura si mobilierul unei biblioteci pentru copii...............................................22

Capitolul III. Organizarea intelectuala a unei biblioteci pentru copii................................................33

Capitolul IV. Animatia culturala in biblioteca pentru copii................................................47

Capitolul V. Identitatea vizuala a unei biblioteci..........................................54

Capitolul VI. Site-ul.....................................61

Bibliografie............................................70

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Identitatea unei biblioteci destinate copiilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.