Imaginea Razboiului din Irak in opinia publica din Romania

Trimisa la data: 2010-08-07
Materia: Stiinte Politice
Pagini: 110
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cosmin_Ba
Lucrare de licenta despre Imaginea Razboiului din Irak in opinia publica din Romania
Diversitatea extrema si dinamica naucitoare a mass-media gloable, aflate intr-o permanenta si accelerata dezvoltare, creeaza o provocare fara precedent pentru caracteristicile viitoare ale relatiilor dintre militari si jurnalisti in timp de razboi. Semnalele pe care le-au lansat evolutiile in domeniu din ultimii ani par a fi contradictorii. Globalizarea sistemului mass-media, impreuna cu concentrarea centrelor de captare si distributie a stirilor in amari concerne transnationale, sunt de natura sa favorizeze o coordonare si o diseminare mult mai eficiente ale campaniilor de presa, in functie de anumite interese geopoitice bine precizate ale factorilor de putere.

In acelasi timp, diversificarea si multiplicarea pana la nivel local a sistemului mass-media (explozia ziarelor, statiilor si posturilor de radio si televiziune locale), ca urmare a cerintelor in crestere de personalizare a continutului mesajelor presei, functie de pachetele si specificul intereselor locale, creeaza tot atatea brese prin care pot sa se strecoare stiri contrare trendului general.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Imaginea Razboiului din Irak in opinia publica din Romania

Lucrare de licenta despre Imaginea Razboiului din Irak in opinia publica din Romania
Cuprins

Introducere..............3

Capitolul I Perceptia si rolul ei in reflectarea proceselor si fenomenelor sociale in mentalul colectiv..............5
1.1. Imaginea de sine si imaginea sociala in mentalul colectiv......5
1.2. Perceptia si rolul ei in reflectarea proceselor si fenomenelor sociale...........16
1.3. Interesul in spatiul geopolitic.........16

Capitolul II Mass-media si criza irakiana.........25
2.1. Locul si rolul mass-media in comunicare...........26
2.2. Conditiile declansarii si desfasurarii razboiului din golf......33
2.3. Criza din golf si razboiul mediatic...........41

Capitolul III Imaginea confruntarilor din golf in opinia publica romaneasca...........68
3.1. Mass-media din Romania si criza irakiana..........68
3.2. Perceptia organelor de conducere romanesti asupra razboiului din golf.............73
3.3. Imaginea conflictului din golf in opinia publica romaneasca.....76

Incheiere...............82

Anexe.............86

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Imaginea Razboiului din Irak in opinia publica din Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.