Imaginea ciocolatei printre consumatori

Trimisa la data: 2010-05-14
Materia: Management
Pagini: 100
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Catalina_Gr
Lucrare de licenta despre Imaginea ciocolatei printre consumatori
Instrumentele tactice de marketing referitoare la produs, pret, distributie si promovare pe care firma le combina ca sa produca o anumita reactie din partea pietei vizate reprezinta mixul de marketing.
Societatea Romana Prod doreste sa realizeze largirea segmentului de piata cu ajutorul politicilor de marketing, iar aceasta politica vizeaza: produsul, pretul, distibutia, promovarea.

In ceea ce priveste produsul, firma abordeaza calitatea acestuia, pe care doreste sa o ridice si sa o mentina la un nivel foarte mare, competitiv pe piata dura a ciocolatei.Se are in vedere ambalajul produsului precum si design-ul acestuia, aceste doua elemente avand un rol important in recunoasterea produsului si atragerea unui numar cat mai mare de consumatori ducand astfel la cresterea volumului vanzarilor si implicit la marirea profitului. In acest scop se preconizeaza consultarea sau angajarea unui design-er specializat in acest domeniu.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Imaginea ciocolatei printre consumatori

Cuprins

Introducere................3

Capitolul I
1.1 Prezentarea generala a firmei SC Romana Prod SRL...........4
1.2 Prezentarea produsului ciocolata Romana/Romanita...........13
1.3 Piata ciocolatei in Romania..........17

Capitolul II
2.1 Prezentarea teoretica a conceptului de imagine........20

Capitolul III
3.1Metodologia de cercetare a imaginii unui produs.........31
3.2 Organizarea cercetarii privind imaginea produsului..........45

Capitolul IV
4.1 Prelucrarea si analiza informatiilor........58

Concluzii............91

Bibliografie...........97

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Imaginea ciocolatei printre consumatori". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.