Imaginea de marca a unei firme

Trimisa la data: 2009-10-06
Materia: Marketing
Pagini: 80
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mirela_Z
Lucrare de licenta despre Imaginea de marca a unei firme
S-a demonstrat ca 85% din deciziile de cumparare se iau la locul de vanzare.In aceste conditii prezentarea produsului devine unul dintre primele criterii de cumparare.Ambalajul este primul component al produsului, facilitand transportul, intretinerea, stocarea, conservarea sau prezentarea produsului.Packing inseamna punerea in valoare a ambalajului. Ambalajul are urmatoarele functii fizice: protectie si conservare (impotriva furtului, frigului, caldurii, spargerii, umiditatii) si facilitarea intretinerii, a transportului si utilizarii.
In publicitate sunt mai importante functiile comerciale si de comunicare ale ambalajului.In sistemul de autoservire, produsul trebuie sa se vanda singur, sa aiba un aspect atractiv.

Ambalajul are drept scop incitarea la cumparare, fiind parte integranta a campaniei de comunicare.Incepand din anii `80 apar diferite tipuri de ambalaje, ce inglobeaza o inovatie tehnica pentru usurarea utilizarii, economicitate, protectia mediului( exemplu: rezerva de umplere- Pur universal). "Ambalajul a devenit un foarte puternic instrument de marketing" dupa parerea lui Philip Kotler in "Managementul Marketingului".Ambalajul ajuta la pozitionarea marcii pe piata, deci, este o veritabila medie, care vehiculeaza pretul, calitatea, prestgiul produsului.El trebuie sa traduca universul produsului, identitatea sa, si in final, universul marci.Aceasa este functia simbolica a ambalajului.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Imaginea de marca a unei firme

Lucrare de licenta despre Imaginea de marca a unei firme
Cuprins

Introducere...................................3

Capitolul I. Publicitatea si Marketing.........................4

Capitolul II. Istoricul Companiei Coca-Cola...........................38

Capitolul III. Construirea imaginii de marca...........................60

Capitolul IV. Consideratii personale.................................76

Bibliografie....................................................80
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Imaginea de marca a unei firme". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.