Imaginea managerilor din Romania in spatiul extraorganizational

Trimisa la data: 2010-07-08
Materia: Management
Pagini: 151
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: carmen _Sc
Lucrare de licenta despre Imaginea managerilor din Romania in spatiul extraorganizational
Consider necesar sa incep acesta lucrare prin explicarea semnificatiei pe care o au, uzual, termenii management si manager, atat in lucrarile de specialitate, cat si in practica si vorbirea curenta.

Cuvantul management deriva din latinescul manus (mana) si reprezinta, ca expresie literara manevrare. Managerul este cel ce se ocupa cu manevrarea, cu conducerea, participand nemijlocit la efectuarea actiunii. Astfel au aparut cuvintele manager si management care inseamna conducator si conducere . Corespondentul semantic al managementului in limba romana este conducere sau sintagma conducere stiintifica.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Imaginea managerilor din Romania in spatiul extraorganizational

Cuprins

Argument...........3

Capitolul I. Fundamente teoretice........5

Capitolul II. Conturarea unei noi abordari manageriale........48

Capitolul III Proiectarea cercetarii.........80

Concluzii si cercetari.........134

Propuneri..............142

Bibiografie........146

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Imaginea managerilor din Romania in spatiul extraorganizational". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.