Imaginea si influenta demnitarilor participanti la sedintele poltice

Trimisa la data: 2010-03-15
Materia: Stiinte Politice
Pagini: 82
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Claudiu_Po
Lucrare de licenta despre Imaginea si influenta demnitarilor participanti la sedintele poltice
Organizarea si functionarea fiecarei Camere se stabilesc prin regulamentul propriu. Resursele financiare ale fiecarei Camere sunt prevazute in bugetul propriu pe care si-l adopta fiecare Camera.Fiecare Camera isi alege un birou permanent, in conditiile prevazute de Constitutie si de regulamente. Pierderea sprijinului politic atrage incetarea de drept a statutului de membru al Biroului permanent sau de titular al oricarei functii obtinute prin sustinere politica.

Fiecare Camera isi constituie comisii permanente si poate institui comisii de ancheta sau alte comisii speciale, in conditiile prevazute de regulamente. Camerele isi pot constitui comisii comune. Conditiile de constituire, obiectivele activitatii si procedurile de lucru ale comisiilor de orice fel se stabilesc in regulamentul fiecarei Camere si in regulamentul sedintelor comune ale Camerelor sau ad-hoc pentru comisiile speciale ori de ancheta.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Imaginea si influenta demnitarilor participanti la sedintele poltice

Cuprins

Capitolul I Statutul deputatilor si senatorilor......3
Validarea ,juramantul de credinta, durata si incetarea mandatului.....3
Incompatibilitati..........6
Drepturi si obligatii.........7
Principii si reguli de conduita parlamentara..........10
Imunitatea parlamentara si regimul in procesul penal.......11
Regimul disciplinei parlamentare

Capitolul II Exercitarea mandatului in camera deputatilor si in circumscriptia electorala.........16
2.1. Exercitarea mandatului in camera deputatilor.......16
2.2.exercitarea mandatului in circumscriptia electorala.........41

Capitolul III Norme de tehnica legislativa........44
3.1. Activitatea de legiferare...........44
3.2. Partile constitutive ale actului normativ..........46
3.3. Sistematizarea continutului actului normativ.......50
3.4. Evenimentele legislative............53

Capitolul V Concluzii............72

Capitolul VI Anexe...........75

Bibliografie............80

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Imaginea si influenta demnitarilor participanti la sedintele poltice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.