Imaginea unei marci de produse electrice si electrocasnice

Trimisa la data: 2010-08-01
Materia: Marketing
Pagini: 100
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Catalin_Po
Lucrare de licenta despre Imaginea unei marci de produse electrice si electrocasnice
Imaginea de marca este nu numai reprezentarea unui obiect sau a unei atitudini, ci este insumarea unor valori si convingeri reunite in aceasta expresie.Conform unor specialisti in domeniu, imaginea de marca reprezinta "perceptia unei persoane in legatura cu o marca" sau este "o reflectare a personalitatii marcii , este ceea ce cred oamenii despre o marca si anume gandurile si asteptarile lor" (3).

Valoarea de marca este perceputa ca acea valoare care depaseste aspectele fizice caracteristice produsului in cauza.Din perspectiva consumatorului, valoarea de marca este acea suma pe care el este dispus sa o plateasca in plus pentru un produs ce poarta o anumita marca fata de unul similar, comercializat fara marca in cauza.Valoarea de marca este " fluxul suplimentar de bani realizat prin asocierea unei marci cu un produs sau serviciu suport"(4).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Imaginea unei marci de produse electrice si electrocasnice

Lucrare de licenta despre Imaginea unei marci de produse electrice si electrocasnice
Cuprins

Capitolul I Rolul imaginii in promovarea produselor, serviciilor si organizatiilor.............7

Capitolul II Aspecte teoretice si metodologice ale cercetarii imaginii firmelor in randul publicului.Caracteristicile imaginii si imaginii de marca...................21

Capitolul III Strategia de marca a companiei Philips in Romania.
Prezentarea generala a companiei Philips.................27

Capitolul IV Studiu de piata privind imaginea produselor Philips in Romania.Stabilirea scopului si obiectivelor cercetarii...............60

Capitolul V Posibilitati de imbunatatire a imaginii marcii Philips pe piata romaneasca.Implementarea viziunii de marketing la nivelul
compartimentelor functionale....................95

Bibliografie...................100

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Imaginea unei marci de produse electrice si electrocasnice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.