Imaginea unui autoturism pe piata romaneasca

Trimisa la data: 2010-10-25
Materia: Marketing
Pagini: 76
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Rafael_Ma
Lucrare de licenta despre Imaginea unui autoturism pe piata romaneasca
Renumele producatorului/marcii este foarte important in luarea deciziei de (ne) cumparare de catre consumator. De multe ori, consumatorul motiveaza achizitionarea unui produs prin renumele marcii, astfel ca acesta devine un factor foarte important in comportamentul consumatorului. Renumele marcii este practic o imagine care determina la randul ei, formarea imaginii produsului, aceasta din urma fiind sensibil apropiata de cea a marcii. Renumele unei marci sau a producatorului este rezultatul unui proces indelungat de captare si analizare a informatiilor despre acea marca (producator) si este in mod evident ceva greu de schimbat intr-o perioada scurta de timp.

Imaginea unei marci este in fapt o medie a imaginilor produselor comercializate sub acea marca, astfel ca un produs mai slab poate beneficia de o imagine de marca superioara, care il va ridica in ochii consumatorului, in timp ce un produs de foarte buna calitate va fi "tras inapoi" de un renume nu tocmai bun al marcii.Calitatea produsului este o componenta foarte importanta a imaginii, un produs de calitate slaba neputand avea o imagine foarte buna. Calitatea este perceputa de consumator prin prisma cunostintelor si experientei sale, dar si ca un rezultat al utilizarii respectivului produs. Notiunea de calitate este folosita aici intr-un context mai larg, nefiind legata numai de caracteristicile tehnice (performantele produsului), ci si de elemente acorporale, cum ar fi pretul sau marca.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Imaginea unui autoturism pe piata romaneasca

Lucrare de licenta despre Imaginea unui autoturism pe piata romaneasca
Cuprins

Introducere...............................3

Capitolul I. Imaginea - continut, importanta, modalitati de evaluare.................................5
1.1 Imaginea - definire si structura...........................6
1.2 Coordonatele si componentele imaginii.........................12
1.3 Rolul studiilor de imagine.............................16

Capitolul II. Autoturismul Dacia Nova pe piata romaneasca.............19
2.1 Automobilul pe plan mondial.................................19
2.2 Piata romaneasca de autoturisme..................................21
2.3. S.C. Automobile Dacia S.A. - caracterizare generala.............27

Capitolul III. Proiectarea cercetarii...............................40
3.1 Fundamentarea cercetarii..............................40
3.2 Scopul cercetarii..............................43
3.3 Operationalizarea cercetarii...............................43
3.4 Colectivitatea cercetata...............................45

Capitolul IV. Analiza datelor si concluziile studiului..............54
4.1 Analiza datelor...................................54
4.2 Analiza structurii esantionului............................61

Concluziile studiului.................................72

Bibliografie..........................................75

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Imaginea unui autoturism pe piata romaneasca". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.