Imbunatatirea calitatii serviciilor in domeniul hotelier

Trimisa la data: 2010-03-21
Materia: Turism
Pagini: 38
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andrei_S
Lucrare de licenta despre Imbunatatirea calitatii serviciilor in domeniul hotelier
Una dintre caracteristicile activitatii hoteliere este reprezentata de inchirierea de camere care au mai fost utilizate de numeroase alte persoane inainte. Altfel spus, un produs "la mana a doua", in conditiile in care acasa, uzual, clientii nu dorm pe saltele procurate "la mana a doua", nici nu folosesc prosoape cumparate "la mana a doua", etc. Acesta este motivul pentru care intretinerea camerelor are o importanta vitala. Odata intrat in camera, clientul nu trebuie sa aiba nici cea mai slaba marturie a faptului ca respectivul spatiu a servit si altora.

In acelasi context, al "reinnoirii" de fiecare data a camerei, o importanta particulara prezinta produsele de prima necesitate sau unica folosinta (produsele de primire) .Spatiile de cazare reprezinta componenta cea mai importanta a bazei tehnico-materiale specifice domeniului. Corpul de cazare cuprinde: holurile de etaj, culoarele, oficiile de etaj, oficiul room-service si spatiile de cazare. Intretinerea acestora in perfecta stare de curatenie permanenta este un detaliu esential pentru o calitate superioara a produsului hotelier.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Imbunatatirea calitatii serviciilor in domeniul hotelier

Cuprins


Capitolul I Prezentare generala - hotelul Inter-Continental Bucuresti...............3
1.1. Prezentare generala (contractul de franciza, scurt istoric, amplasare, spatii de cazare)............3
1.2. Obiectul de activitate. Servicii de baza si suplimentare. Organizarea pe compartimente............9
1.3. Clientela. Programe de fidelitate. Tarife...........13
1.4. Capitalul social. Prezentarea distributiei functiilor hoteliere pe etaje. Structura organizatorica..............19
2.1. Calitatea prestarii serviciilor vis-a-vis de respectarea normelor si reglementarilor legale si a clauzelor din contractul de hotelarie........20
2.1.1. Calitatea prestarii serviciilor vis-a-vis de respectarea normelor si reglementarilor legale...........21
2.1.2. Calitatea prestarii serviciilor vis-a-vis de respectarea clauzelor din contractul de hotelarie.........23
2.2. Calitatea prestarii serviciilor in cadrul serviciilor front - office,de etaj si alimentatie.........24
2.2.1. Serviciul front - office...........24
2.2.2. Serviciul de etaj.......26
2.2.3. Serviciul alimentatie..........28
2.3. Importanta resurselor umane in obtinerea unor servicii de inalta calitate..........30

Bibliografie............36

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Imbunatatirea calitatii serviciilor in domeniul hotelier". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.