Imbunatatirea procesului de evaluare a performantelor resurselor umane

Trimisa la data: 2011-10-19
Materia: Management
Pagini: 42
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: comlg
Imbunatatirea procesului de evaluare a performantelor resurselor umane
Vreme indelungata managementul resurselor umane a fost considerat "ruda saraca" a managementului intreprinderilor. Spre exemplu in SUA (tara ce a avut o contributie deosebit de importanta in domeniu si care a marcat evolutia managementului din numeroase tari), la Harvard Business School, problema managemenului resurselor umane nu a fost dezvoltata decat in ultimii zece ani, fiind mult in urma unor probleme privilegiate cum ar fi marketingul sau finantele.

Astazi, acest domeniu este mult mai bine considerat si ca urmare a unor studii demografice deosebit de complexe ce au fost efectuate si au scos in evidenta tocmai importanta majora a resursei umane in desfasurarea oricarei activitati. Rolul primordial al resurselor umane la scara intregii societati se regaseste si la nivelul firmei, fapt recunoscut si argumentat de numerosi oameni de stiinta din diferite tari.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Imbunatatirea procesului de evaluare a performantelor resurselor umane

Lucrare de licenta despre Imbunatatirea procesului de evaluare a performantelor resurselor umane
Cuprins

Introducere Motivarea alegerii temei....................1

Capitolul I Evaluarea performantelor resurselor umane.Introducerea in tematica de cercetare...............3
1.1. Stadiul cunoasterii............3
1.2. Sisteme si metode in evaluarea resurselor umane...............3
1.3. O privire critica asupra metodologiilor aplicate in domeniu evaluarii resurselor umane. Recomandari asupra dimensiunilor evaluate..............8
1.4. Tendinte in evaluarea resurselor umane....................15

Capitolul II Evaluarea performantelor resurselor umane in cadrul SC Smart Plast SRL..............19
2.1 Descrierea organizatiei...............19
2.2. Analiza sistemului actual de evaluare a performantelor resurselor umane.........................21
2.3. Concluziile analizei.................22

Capitolul III Imbunatatirea procesului de evaluare a performantelor resurselor umane la SC Smart Plast SRL.................31
3.1. Identificarea caracteristicilor personalului si a culturii organizationale.....................31
3.2 Stabilirea obiectivelor societatii..................33
3.2. Sistemul de evaluare propus....................34
3.3. Implementarea noului sistemului de evaluare.................36

Concluzii si Propuneri............................37

Bibliografie....................43

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Imbunatatirea procesului de evaluare a performantelor resurselor umane". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.