Impactul aparitiei Internetului asupra marketingului

Trimisa la data: 2010-11-10
Materia: Marketing
Pagini: 75
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Catalin_Lu
Lucrare de licenta despre Impactul aparitiei Internetului asupra marketingului
Marketingul este un concept fundamental, o noua optica economica, un nou mod de a gandi. El pune accentul pe obtinerea de beneficii de catre intreprindere, prin satisfacerea cerintelor consumatorilor pe calea adaptarii produselor, preturilor, distributiei si a unor activitati teoretice si practice, programate si organizate prin folosirea unor metode si tehnici stiintifice.

Notiunea de marketing este de origine anglo-saxona, derivand din verbul to market (care inseamna a cumpara si a vinde, a desfasura tranzactii pe piata ), respectiv din substantivul market (care inseamna piata). Plecandu-se de la aceste sensuri foarte generale, literatura de profil a ajuns la multe altele, definitiile date marketingului fiind foarte diverse.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Impactul aparitiei Internetului asupra marketingului

Lucrare de licenta despre Impactul aparitiei Internetului asupra marketingului
Cuprins

Marketingul online - o noua moda?.............3

Evolutia marketingului...............5

Instrumentele marketingului online............10

Impactul aparitiei Internetului asupra marketingului - Neteconomia.............18

Modele de business aplicate in marketingul online.............28

Planul de marketing online................37

De la marketing de masa la relationship marketing.............50

Legislatie privind marketingul online.........................69

Bibliografie................75

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Impactul aparitiei Internetului asupra marketingului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.