Impactul cultural al gesturilor din campaniile de publicitate

Trimisa la data: 2009-10-14
Materia: Relatii Publice
Pagini: 82
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Sabrina_Du
Lucrare de licenta despre Impactul cultural al gesturilor din campaniile de publicitate
Modernitatea reuseste sa faca din corp un bun mai degraba decat o sursa identitara. Acesta marcheaza astazi frontiera dintre un individ si celalalt,inchiderea subiectului in el insusi , intreruperea solidaritatii cu natura. Ochii vor fi organele beneficiare ale influentei crescande a culturii savante. Ei pun in umbra gura,loc al apetitului nestavilit sau al strigatelor asurzitoare din piata publica. Complexitatea comunicarii gestuale nu poate infirma individualitatea limbajului sonor. Prin raportare la acesta, mobilitatea corpului se prezinta ca un mijloc auxiliar de subliniere, de scoatere in relief a ideilor, de nuantare si fixare a lor.

Gradul de folosire a gesturilor variaza. Studiile au aratat ca ele sunt mai frecvente la copii decat la adulti, la populatiile tribale decat la cele civilizate, la meridionali in comparatie cu nordicii. Intensitatea si frecventa ridicata a schimbului non-verbal la nivelul societatilor tribale au fost explicate prin invocarea stadiului concret si plastic al gandirii ce se suprapune peste o afectivitate accentuata. Uneori, din motive sociale(tabu, magie, legamantul tacerii) sau patologice (imposibilitate fiziologica la surdo-muti) comunicarea non-verbala devine unicul mod de supravietuire. La bastinasii australieni sunt frecvente cazurile de tabu lingvistic la care sunt supuse femeile in perioada de doliu.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Impactul cultural al gesturilor din campaniile de publicitate

Lucrare de licenta despre Impactul cultural al gesturilor din campaniile de publicitate
Cuprins

Cuvant introductiv.....................................3

Capitolul I. Comunicarea non-verbala...............................3
I.1 Generalitati......................................3
I.2 Tipuri de comunicare......................................4

Capitolul II. Limbajul gestual al corpului..........................14
II.1 O perspectiva de ansamblu..................................14
II.2 Gesturile mainii...................................20
II.3 Gesturile si publicitatea...............................25

Capitolul III. Coca-Cola sub reflector............................32
III.1 Scurta istorie a companiei...................................32
III.2 Analiza de imagine publicitara.............................47
III.3 Concluzii.......................................54

Final.....................................67

Bibliografie..........................................79

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Impactul cultural al gesturilor din campaniile de publicitate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.