Impactul de mediu al transporturilor rutiere

Trimisa la data: 2011-06-15
Materia: Economie
Pagini: 70
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: ondyna2010
Lucrare de licenta despre Impactul de mediu al transporturilor rutiere
Politicile ecologice reprezinta un ansamblu de masuri si instrumente pentru controlarea si limitarea procesului de deteriorare a calitatii mediului de a produce resurse si de a asigura mentinerea conditiilor de viata.Relatia om-mediu a ajuns la punctul in care va suporta schimbari majore care vor remodela intreaga structura a edificiului creat de om . Practic, modificarile vor afecta societatea si regulile pe care le-a creat sub toate aspectele, plecand de la definirea moralitatii si ajungand la comportamentul individual.

In acest context politicile ecologice nu se situeaza pe pozitii auxiliare, " curative ", ci sunt menite sa formuleze obiectivele in plan economic, juridic, educational, social, tehnologic ambiental, etc. si sa elaboreze strategii de infaptuierea lor.Amploarea schimbarilor, incertitudinea stiintifica, traditiile, modelele comportamentale si de consumn, restrictiile tehnice, etc. Sunt elemente care se constituie in tot atatea dificultati in formularea politicilor ecologice.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Impactul de mediu al transporturilor rutiere

Lucrare de licenta despre Impactul de mediu al transporturilor rutiere
Cuprins

Capitolul I Deteriorarea mediului in etapa contemporana............2
1.1 Principalele fenomene de poluare cu influente la nivel mondial.....2
1.1.1 Poluarea atmosferei si efectele sale...............2
1.1.2 Poluarea apei si efectele sale.....................8
1.1.3 Poluarea solului si efectele sale.................12
1.2 Masuri necesare si efortul economic pentru combaterea poluarii........14

Capitolul II Transporturile si rolul mijloacelor de transport ca sursa de poluare......................18
2.1 Importanta economico sociala a transporturilor.........18
2.2 Dezvoltarea mijloacelor de transport...................24
2.3 Mijloacele de transport ca sursa de poluare............33

Capitolul III Transporturile auto din Romania ca sursa de poluare.....43
3.1 Dezvoltarea parcului auto in tara noastra..............43
3.2 Poluarea mediului in Romania, datorata mijloacelor auto de transport..............51

Concluzii..............58

Bibliografie...........62

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Impactul de mediu al transporturilor rutiere". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.