Impactul marcii asupra comunicarii corporatiste

Trimisa la data: 2010-08-29
Materia: Relatii Publice
Pagini: 40
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_Da
Lucrare de licenta despre Impactul marcii asupra comunicarii corporatiste
Publicitatea moderna isi are radacinile, ca parte vitala a unui sistem economic solid si eficient, in SUA, la sfarsitul secolului al-XIX-lea si inceputul secolului XX. Prima manifestare de formalizare si industrializare a publicitatii o gasim in actiunea de vanzare de spatii publicitare si in special in mica publicitate a ziarelor anilor 1870. In SUA primul ziar care a publicat o reclama a fost Boston Newsletter, care in anul 1704 publica un anunt prin care se oferea recompensa pentru prinderea unui hot.

Asa incepea era comunicatiilor in masa. Predecesorul actualelor oferte de serviciu purta numele ciudat de "siquis". Aceste oferte de serviciu timpurii erau, de obicei, in latina si incepeau cu formula si quis (daca cineva).Secolul al-XIX-lea aduce cresterea productivitatii economice care a dus la aparitia unui exces de produse, produse care trebuiau comunicate si vandute. Tot in aceasta perioada se individualizeaza profesiile de copywriter si agent publicitar.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Impactul marcii asupra comunicarii corporatiste

Lucrare de licenta despre Impactul marcii asupCuprins
Cuprins

Capitolul I Comunicare corporativa versus comunicare publicitara.......5

Capitolul II Expresivitatea comunicationala a marcii si mediul de afaceri..............12

Capitolul III Studiu de caz: "Marca Avon si impactul acesteia pe piata"...............29

Concluzii............37

Bibliografie.........39Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Impactul marcii asupra comunicarii corporatiste". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.