Impactul pietei tigarilor in Romania

Trimisa la data: 2010-07-31
Materia: Economie
Pagini: 48
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eduard_A
Lucrare de licenta despre Impactul pietei tigarilor in Romania
Mediul economic cuprinde numeroase firme, mari sau mici aflate in cautarea succesului. La acesta din urma contribuie mai multi factori: strategie competitiva, angajatii implicati total in munca lor, sisteme informationale corespunzatoare, implementare pe masura. Ceea ce au comun toate aceste firme, este tocmai faptul ca intreaga lor activitate este orientata catre client si desfasoara numeroase activitati de marketing.

Personalul firmelor se dedica cunoasterii, servirii si satisfacerii nevoilor consumatorilor de pe piete bine studiate. Fiecare angajat este motivat sa ofere clientilor bunuri si servicii de o calitate si o valoare superioara.Marketingul se poate intalni nu numai la firmele mari din tarile puternic dezvoltate economic ci, si in interiorul sectorului de afaceri, in marile sau micile organizatii din toate categoriile de state.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Impactul pietei tigarilor in Romania

Cuprins

Introducere........3

1. Continutul Cercetarilor de Marketing..........5

2.Prospectarea pietei........16

3. Studiul de caz........27

4. Tipuri de tigari......34

5. Profilul cumparatorului de tigari lights.........36

6. Criterii de cumparare.........37

7. Perceptia marcilor...........37

8.Concluzii......39

10. Bibliografie........47

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Impactul pietei tigarilor in Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.