Impactul tehnologiilor de productie asupra performantei economice la SC SEDOMAR GRUP SA

Trimisa la data: 2015-05-21
Materia: Economie
Pagini: 46
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: irinatatia
Lucrare de licenta despre Impactul tehnologiilor de productie asupra performantei economice la SC SEDOMAR GRUP SA
Performanta economica reprezinta modalitatea de exprimare a eficientei economice, atingerea performantei economice situeaza societatea deasupra concurentilor sai, prin rezultatele superioare obtinute sau prin tehnologiile de productie practicate.Atingerea performantei economice de catre o societate moderna presupune stabilirea de la bun inceput a unei strategii referitoare la structura, cantitatea si calitatea productiei ce urmeaza a fi obtinuta, procesele tehnologice ce vor fi aplicate, modul si nivelul de utilizare al progresului tehnic, nivelul productivitatii si al costurilor de productie, al gradului de eficienta al folosirii mijloacelor fixe.

Performanta sectorului agricol in Romania a inregistrat un nivel scazut in ultimii ani.Lipsa competitivitatii este reflectata de productivitatea scazuta, de cresterea economica scazuta si de un dificit al balanetetor comerciale si agroalimentare, datorita faptului ca agricultura nu reuseste sa tina pasul de crestere a cererii de produse alimentare, determinata de cresterea economica general rapida si de puternica competitie straina, in special cea din UE.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Impactul tehnologiilor de productie asupra performantei economice la SC SEDOMAR GRUP SA

Cuprins

Introducere.......................................4

Capitolul I. Performanta economica in agricultura.....................5
1.1 Performanta economica..............................5
1.2 Efecte ale tehnologiilor de productie asupra performantei in agricultura..............................................8

Capitolul II. Performanta economica la S.C. SEDOMARGRUP.SA.................................13
2.1 Prezentarea societatii..........................13
2.2 Analiza structurii de productie si tehnologie.....................15
2.3 Analiza economico-financiara a activitatii de productie......................................22
2.4 Piata de desfacere...................................27
2.5 Analiza swot..................................30

Capitolul III. Modalitati de imbunatatire a tehnologiilor de productie in scopul cresterii performantei economice........................31
3.1 Obiectivul imbunatatirii tehnologiilor de productie si modalitatea de realizare...................................31
3.2 Prognoza veniturilor si cheltuielilor............................38
3.3 Proiectia contului de profit si pierdere..................................................39

Concluzii......................................42

Bibliografie......................................43

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Impactul tehnologiilor de productie asupra performantei economice la SC SEDOMAR GRUP SA". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.